入黎擺低唔俾得男/女朋友知既黑歷史

576 回覆
6 Like 16 Dislike
有次食完野冇抹咀就錫你
其實我同你一齊之後都想你係我最後一個
我同你一齊嗰陣有試過背住你同一個 play boy goodbye kiss (濕吻)
已經隔左好耐,覺得好對你唔住
最近對公司某同事有好感,佢對我冇意思,我知。 我怕我精神出軌

咁之後有冇更進一步?
你男友對你好唔好?

男友對我好好 有冇辦法可以阻止我唔好再咁親近個同事,今日我又主動同佢傾計
未發育嗰時係肥仔

sp係咪好滿足到你?
原來咁多女仔都有sp

宜家呢個就最滿足 其實好多女仔都有

你愛佢自然就最滿足

有愛既性先係完美

AGGER
有FEEL扑起上黎覺得擁有緊你,加埋有D肉麻對話係差好遠而唔係暫時止痕,
其實依家同GF都玩到悶悶地, 變左交功課

一齊耐就一定悶 我宜家男朋友都係 但其實個個耐左都會悶

所以咪上黎搵人傾下聽人d故事j下

巴打一齊左幾耐?

4年幾了。而且咩都玩過咁滯,除左Sm / role play, 呢d唔夾佢style
我ex ex係我sp 但我對佢冇feel 只係當佢免費鴨

大膽的思維
我同你一齊嗰陣有試過背住你同一個 play boy goodbye kiss (濕吻)
最近對公司某同事有好感,佢對我冇意思,我知。 我怕我精神出軌

咁之後有冇更進一步?
你男友對你好唔好?

男友對我好好 有冇辦法可以阻止我唔好再咁親近個同事,今日我又主動同佢傾計

嘩好仆街
不如放生你男朋友啦
Sorry 其實我一直都等緊一個人
雖然我幾鍾意你 始終最愛既係佢

咁你就唔岩喇,騎牛搵馬。
我同過27條女上過床,有三件係響船河即場啪

巴打你都記得幾清楚

你愛佢自然就最滿足

有愛既性先係完美

AGGER
有FEEL扑起上黎覺得擁有緊你,加埋有D肉麻對話係差好遠而唔係暫時止痕,

巴打一齊左幾耐?

4年幾了。而且咩都玩過咁滯,除左Sm / role play, 呢d唔夾佢style

去到4年幾真係預左悶

呢個真心想嘔

點解😢

成隻狗咁 鳩痕就搵西屌 我完全唔覺呢啲到處留精嘅男人有型不羈

我都唔想,d黑絲女律師、會計師、三大女學生成日響我面前失控

ff

其實我想食mk妹,但同佢地唔同層次,溝通唔到;食親都係大學畢業的專業人士多,得呢d先受溝
人到中年做專業人士開始有d事業、樣又唔差、再平時做下gym,根本無車無樓都大把女埋身

越來越似ff

覺得食專業人士係好威呢下已經露哂底
你地接唔接受到同個落個BB嘅女仔一齊

我有感情潔癖,真心唔太接受到。。。。

同同男人搞過嘅女仔無分別啊
都係負左咁多風險
只係好唔好彩嘅分別
俾個已婚老細當係
我係中意佢 但佢只係想攪野
第一次親密接觸佢就嚮飛機用手指插我
後來我俾埋屋企鎖鑰佢 隨時上黎禁鐘仔
又試過開會中場休息拉左我上酒店房屌

你連雞都不如

如果唔係鐘意佢 純粹為性快感都好d

咁樣比人利用係唔自愛
而且搞已婚既又害緊人

你愛佢自然就最滿足

有愛既性先係完美

AGGER

巴打一齊左幾耐?

去到4年幾真係預左悶

絲打你講野咁老積,唔似你年紀
我曾經係個廢柴
中四同成大班fd去camp
夜晚畀個男仔上下其手
逼我幫佢打飛機
驚得濟唔敢出聲
件事發生之後嗰個月我晚晚匿喺房喊
感覺完全係畀人強姦左咁………

嗰陣幾男幾女去?有冇同身邊人講?

六男三女
我過左半年先敢同我最fd嘅女仔講
仲要隔咁耐講番都仲係爆喊同埋成個人震晒
呢個人我呢一世都唔會原諒佢

咁之後有冇更進一步?
你男友對你好唔好?

嘩好仆街
不如放生你男朋友啦

其實我係愛我男朋友,會為佢付出好多,但我心唔定,未挽夠
夜晚畀個男仔上下其手
逼我幫佢打飛機
驚得濟唔敢出聲

六男三女

好慘

AGGER

巴打一齊左幾耐?

去到4年幾真係預左悶

90後

AGGER

巴打一齊左幾耐?

去到4年幾真係預左悶

90後

廿幾歲,卜卜脆
夜晚畀個男仔上下其手
逼我幫佢打飛機
驚得濟唔敢出聲

六男三女

屌,點解當時唔揸佢春袋然後逃走?
一腳踏兩船
同女朋友個陣一齊緊仲成日落級
同有男朋友嘅女仔係SP關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞