入黎擺低唔俾得男/女朋友知既黑歷史

576 回覆
6 Like 16 Dislike
試過網調 出埋樣
中學做過PTGF 玩過SM比人中出過

正呀喂
試過網調 出埋樣

飲過自己尿?
以前好濫 都略略同佢講過 但唔詳盡
而家佢做野 小左陪我 我搵番ex陪我出街
對唔住呀 女朋友
因為咁我越來越愛我女朋友 攬住佢個時覺得好對唔住佢
對唔住呀 女朋友

放生現任啦 愛佢又搵EX出街.
以前我其實係200磅肥婆黎 A0 肥到癡線
真係一個男仔都唔鍾意我
係瘦左先多d

我男朋友以為我一路都係咁 好多人追 以為追到個女神
以前我其實係200磅肥婆黎 A0 肥到癡線
真係一個男仔都唔鍾意我
係瘦左先多d

我男朋友以為我一路都係咁 好多人追 以為追到個女神

求教減肥
對唔住呀 女朋友

放生現任啦 愛佢又搵EX出街.

唔再見喇 我真係好愛現任
係時候搵人屌醒我
我其實買左部電單車不過冇話俾你知

有時真係都幾慘,用自己錢買野俾自己都要偷偷摸摸

我仲要唔係買一部,我一口氣買左兩部
佢pat pat 個胎記
同佢爸爸果個生起一樣地方
我其實買左部電單車不過冇話俾你知

有時真係都幾慘,用自己錢買野俾自己都要偷偷摸摸

我仲要唔係買一部,我一口氣買左兩部

一陪出街,一部比賽(非法)?
佢pat pat 個胎記
同佢爸爸果個生起一樣地方

你俾佢老逗屌過?

Uncle正唔正?
相反如果一齊之前
對方已經同你講左好多黑歷史
算唔算好事
我同過27條女上過床,有三件係響船河即場啪

呢個真心想嘔

點解😢

成隻狗咁 鳩痕就搵西屌 我完全唔覺呢啲到處留精嘅男人有型不羈

我都唔想,d黑絲女律師、會計師、三大女學生成日響我面前失控

ff

其實我想食mk妹,但同佢地唔同層次,溝通唔到;食親都係大學畢業的專業人士多,得呢d先受溝
人到中年做專業人士開始有d事業、樣又唔差、再平時做下gym,根本無車無樓都大把女埋身

呢個真心想嘔

點解😢

成隻狗咁 鳩痕就搵西屌 我完全唔覺呢啲到處留精嘅男人有型不羈

ff

其實我想食mk妹,但同佢地唔同層次,溝通唔到;食親都係大學畢業的專業人士多,得呢d先受溝
人到中年做專業人士開始有d事業、樣又唔差、再平時做下gym,根本無車無樓都大把女埋身

有無食過空姐先?無就恭喜你,有就祝福你

呢個真心想嘔

點解😢

ff

有無食過空姐先?無就恭喜你,有就祝福你

空姐邊忽算專業人士 未食過,亦都無乜興趣

呢個真心想嘔

點解😢

ff

越來越似ff

你地唔信又無損失嘅
中學試過同我個ex上去個fd屋企玩
一時緊火同個ex入去我個fd間房,鎖埋門係張床度扑野

你個fd唔奇怪突然冇左2個人架咩
做過三次爸爸
三次都唔同女人
諗返起都對唔住佢地

係次次中出定點?

第一個就係
第二三次就冇帶袋就中左

巴打身體都幾好
同ex係skout識既sp
之前分手都係因為自己派帽俾ex
但原來ex早我一步已經偷食左
去到宜家ex仲會聊下我做sp
不過我好愛現任 block左個ex

SKOUT係咪好識SP

我身邊D FD都係咁識到

有唔靚有靚

其實個時係我返香港放暑假 岩岩同初戀分手無聊得濟聊人做sp 女仔塭sp好易

絲打黎咁點解會又sp變ex既
偷過嘢
以前好窮,老母唔畀錢食飯,太肚餓,係7仔偷嘢食㑭人捉到
個店員捉住我大大聲話要報警,好多人圍觀,我喊到癲咗話肚餓,求佢唔好報警,最後無事
好多年之後到我大嗰咗先再敢入嗰間7仔

唔緊要啦 都過左去
記住個個感覺
之後幫返有需要既人
唔係處男

點破既先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞