入黎擺低唔俾得男/女朋友知既黑歷史

576 回覆
6 Like 16 Dislike
有好多好亂既關係 曾經好多sp
不過我只會講自己係A2
我同過27條女上過床,有三件係響船河即場啪

呢個真心想嘔

點解😢
呢到咁多又搞大人又sp 唔敢認

黑歷史都係呢幾味啦

呢個真心想嘔

點解😢

成隻狗咁 鳩痕就搵西屌 我完全唔覺呢啲到處留精嘅男人有型不羈

我都識得一個人係咁, 逢親女同事, 只要年紀唔過五十、個樣唔算太醜都會flirt下人, 稍為戇尻少少嗰D都會俾佢食咗, 其中一個o靚妹仲要貼錢俾佢, 但明明條仆街婚都結埋仔都生咗兩個, 每次佢老婆上嚟公司我都唔知條仆街同啲女同事點面對

呢個真心想嘔

點解😢

成隻狗咁 鳩痕就搵西屌 我完全唔覺呢啲到處留精嘅男人有型不羈

我都唔想,d黑絲女律師、會計師、三大女學生成日響我面前失控

呢個真心想嘔

點解😢

我都唔想,d黑絲女律師、會計師、三大女學生成日響我面前失控

所以咪話你似狗囉 下體發達過大腦

我又係衰嘅,唔識拒絕人
個陣讀中四
中學中出過人仲比錢叫人落左佢
本身淨係講左比兩個fd知,後來揚左出去比其他同級知道
之後係親學校打波都比人叫我爸爸

無同現任講

如果有巴打係個間中學度讀應該聽過呢件事間中學係荃灣

濟記

咁都冇拉你衰十一
中學同個男仔曖昧
拖手 攬都有但最後好多原因冇一齊到
每次同佢出街都會佢都會拖我攬我
有一次終於忍唔住錫左
但大家仍然只係朋友
當時嘅男朋友唔知 同現任都完全無提過呢d事
算唔算黑歷史?

其實有時會覺得自己仲未放低呢個男仔明明佢係一個仆街都唔知自己做乜9

仲有另一樣嘅
細個唔自愛試過𠝹手𠝹大脾
好mk唔敢比男友知
細個好百厭
吹水

Btw more av情節please
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞