入黎擺低唔俾得男/女朋友知既黑歷史

576 回覆
6 Like 16 Dislike

所以咪上黎搵人傾下聽人d故事j下

巴打一齊左幾耐?

4年幾了。而且咩都玩過咁滯,除左Sm / role play, 呢d唔夾佢style

去到4年幾真係預左悶

絲打你講野咁老積,唔似你年紀

90後

廿幾歲,卜卜脆

90後已經開始老了
由我14歲開始就同家姐有性關係,當時家姐15歲,持續到我而家21歲

有過3個女朋友,包埋現任,當然冇個知

同家姐真係好方便好爽,一冇人喺屋企就嚟料,同佢咩都會傾,包括女朋友的任何嘢,可以話係知己+親人,同佢冇任何愛嘅感覺

又係家姐
點開始
同過佢一個好姊妹2條友去台灣

中途有冇事發生先?如果唔係都可以接受既

去過間餐廳影張相有野送

就冇其他事發生

咁都可以當係朋友去旅行既
ex同我一齊果陣有左落埋,但我唔知個肚係唔係我既
佢果陣一腳搭兩船

點解唔講得俾女友聽既,你係受害者喎

有可能搞大過人個肚仲要落埋,你叫我點開到口

咁有搞都唔係好黑歷史既個人覺得
Sorry 其實我一直都等緊一個人
雖然我幾鍾意你 始終最愛既係佢

閉起雙眼你最掛念誰
中學嗰時明戀個男仔 人地唔鐘意我 但係我仲做到自己地底泥咁

你係巴定絲?
我ex ex係我sp 但我對佢冇feel 只係當佢免費鴨

你係絲
讀中學背住條女偷食囉仲有

點偷?detail pls
咪即係淫亂史

唔明,有sp點做魔法師?
其實我同你一齊之後都想你係我最後一個
我同你一齊嗰陣有試過背住你同一個 play boy goodbye kiss (濕吻)
已經隔左好耐,覺得好對你唔住
最近對公司某同事有好感,佢對我冇意思,我知。 我怕我精神出軌

咁之後有冇更進一步?
你男友對你好唔好?

男友對我好好 有冇辦法可以阻止我唔好再咁親近個同事,今日我又主動同佢傾計

其實我覺得你個心都去左個男仔度,你唔得到佢你唔會心識
未發育嗰時係肥仔

而家唔肥咪得囉

sp係咪好滿足到你?
原來咁多女仔都有sp

宜家呢個就最滿足 其實好多女仔都有

你愛佢自然就最滿足

有愛既性先係完美

AGGER
有FEEL扑起上黎覺得擁有緊你,加埋有D肉麻對話係差好遠而唔係暫時止痕,
其實依家同GF都玩到悶悶地, 變左交功課

一齊耐就一定悶 我宜家男朋友都係 但其實個個耐左都會悶

巴打一齊左幾耐?

4年幾了。而且咩都玩過咁滯,除左Sm / role play, 呢d唔夾佢style

巴打女朋友咁玩得既
我曾經係個廢柴

點廢法
中四同成大班fd去camp
夜晚畀個男仔上下其手
逼我幫佢打飛機
驚得濟唔敢出聲
件事發生之後嗰個月我晚晚匿喺房喊
感覺完全係畀人強姦左咁………

嗰陣幾男幾女去?有冇同身邊人講?

六男三女
我過左半年先敢同我最fd嘅女仔講
仲要隔咁耐講番都仲係爆喊同埋成個人震晒
呢個人我呢一世都唔會原諒佢

其實唔好睇少呢d陰影,絲打有冇考慮下去睇心理輔導?
有日飲大左,同女朋友既女性朋友做過1次。

點解會單獨約到佢出黎既?
一腳踏兩船
同女朋友個陣一齊緊仲成日落級
同有男朋友嘅女仔係SP關係

佢最後知唔知
同ex一齊之前已經同佢圍內嗰4個女仔扑過
同ex一齊之前已經同佢圍內嗰4個女仔扑過

名副其實可以5p
我都唔執輸
真人真事唔係ff
上過兩個人妻,當時覺得無負擔又無拍拖

點識既,detail pls

以前forum, uwants, http://she.com
依家唔興喇
一個好安份,唔痴身,中出共浴都得,依家生埋仔了
一個性格好極端,玩到差d甩唔到身

求教學

sp係咪好滿足到你?
原來咁多女仔都有sp

宜家呢個就最滿足 其實好多女仔都有

你愛佢自然就最滿足

有愛既性先係完美

AGGER
有FEEL扑起上黎覺得擁有緊你,加埋有D肉麻對話係差好遠而唔係暫時止痕,
其實依家同GF都玩到悶悶地, 變左交功課

一齊耐就一定悶 我宜家男朋友都係 但其實個個耐左都會悶

巴打一齊左幾耐?

巴打女朋友咁玩得既

其實條女係愛你,唔係太過份既野基本上都肯去試,鍾唔鐘意另計喇
我都唔執輸
真人真事唔係ff
上過兩個人妻,當時覺得無負擔又無拍拖

點識既,detail pls

以前forum, uwants, http://she.com
依家唔興喇
一個好安份,唔痴身,中出共浴都得,依家生埋仔了
一個性格好極端,玩到差d甩唔到身

求教學

依家好多女都好肯玩,無必要都唔好攪人老婆,我都驚有報應
男朋友原來之前搞大ex個肚之後叫佢落左就飛左人
但男朋友一直都無話我知 仲成日叫我俾佢唔用套
係佢啊哥同我講 叫我小心啲
sorry for唔對題

仲未分手?

其實除左果樣佢係賤啲之外 其他方面都好好

佢對你好咪又係因為鳩痕
你綁緊啲佢唔好俾佢出嚟害人

講真 到佢有得唔用套屌你果陣 就會好快飛你

之前條仔搞大人地個肚再跟手飛咗人
你都可以同佢一齊
係咪男人唔壞 女人唔愛???

因為我一直都唔知
係早排先知
講真仲未知應該就咁飛左佢定點
暫時都係有套扑
一齊左半年

佢阿哥都想搞你

巴打一齊左幾耐?

去到4年幾真係預左悶

絲打你講野咁老積,唔似你年紀

90後

廿幾歲,卜卜脆

90後已經開始老了

又真。女仔20前既肉體係最正既
不過20-30, 有左d經肯玩又識玩就唔同講法
反而30+依家d女有時仲靚過d18,22, 都咪話唔正

呢個真心想嘔

點解😢

成隻狗咁 鳩痕就搵西屌 我完全唔覺呢啲到處留精嘅男人有型不羈

我都唔想,d黑絲女律師、會計師、三大女學生成日響我面前失控

ff

其實我想食mk妹,但同佢地唔同層次,溝通唔到;食親都係大學畢業的專業人士多,得呢d先受溝
人到中年做專業人士開始有d事業、樣又唔差、再平時做下gym,根本無車無樓都大把女埋身

越來越似ff

覺得食專業人士係好威呢下已經露哂底

食唔到mk妹我都唔想架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞