入黎擺低唔俾得男/女朋友知既黑歷史

576 回覆
6 Like 16 Dislike
俾個已婚老細當係
我係中意佢 但佢只係想攪野
第一次親密接觸佢就嚮飛機用手指插我
後來我俾埋屋企鎖鑰佢 隨時上黎禁鐘仔
又試過開會中場休息拉左我上酒店房屌

而家仲係咪咁?

無喇 維持左8個月左右

後期佢會放工同我食飯再上佢屋企(海外)過夜
又會特登安排出trip帶我食野行街

最後絲打你斬鑬?
同過佢一個好姊妹2條友去台灣

中途有冇事發生先?如果唔係都可以接受既
俾個已婚老細當係

而家仲係咪咁?

無喇 維持左8個月左右

後期佢會放工同我食飯再上佢屋企(海外)過夜
又會特登安排出trip帶我食野行街

咁唔係 叮已經
做過援交
但男朋友係知道

佢點反應?

我有過女友 佢同我一齊之前 佢有坦白做過...

咁你接受到?

我同佢上網識
起過佢底都知佢似乎有做過

後尾佢同我一齊之後 我冇問過佢 佢反而主動講
都係因為經濟問題
咁我咪唯有叫佢唔好再做咪算

巴打好大量
唔係自己ge得唔得
同埋唔知算唔算黑
但覺得我老豆未必知
不過對我黎講幾震撼 做左廿幾年人都唔知
見到呢到好多人話落過仔 我更加覺得唔舒服

半年前自己執屋 睇到母親大人本日記
先知原來佢之前已經結過婚 仲懷有一個女 已經幫佢改左名 但最尾夭折左

睇到老母對個個唔存在ge女仔寫左好多野
有好大盼望
再諗返起自己而家幾唔生性 好彩細妹都算學有所成

係天上面 姓李ge您好
如果當初你可以安全到呢個世界 我就未必會出現
也許你看不到世界的繽紛色彩
我會努力改進自己
請你在天上眷顧我 由細佬去替你做世間的見證吧

巴打好正能量努力俾好生活雙親
唔係自己ge得唔得
同埋唔知算唔算黑
但覺得我老豆未必知
不過對我黎講幾震撼 做左廿幾年人都唔知
見到呢到好多人話落過仔 我更加覺得唔舒服

半年前自己執屋 睇到母親大人本日記
先知原來佢之前已經結過婚 仲懷有一個女 已經幫佢改左名 但最尾夭折左

睇到老母對個個唔存在ge女仔寫左好多野
有好大盼望
再諗返起自己而家幾唔生性 好彩細妹都算學有所成

係天上面 姓李ge您好
如果當初你可以安全到呢個世界 我就未必會出現
也許你看不到世界的繽紛色彩
我會努力改進自己
請你在天上眷顧我 由細佬去替你做世間的見證吧

正能樣POST
俾個已婚老細當係

點解你初初會鍾意佢

其實介唔介意講下點解會搵sp?純粹有需要?

個時返香港放幾個月假又無聊 加上個時我有幾個朋友都有揾sp 搞到我都想揾個人當陪下我 加上當時第一個男朋友有早洩 好想試下正常既扑野係點

sp係咪好滿足到你?
原來咁多女仔都有sp

宜家呢個就最滿足 其實好多女仔都有

你愛佢自然就最滿足

有愛既性先係完美

AGGER
有FEEL扑起上黎覺得擁有緊你,加埋有D肉麻對話係差好遠而唔係暫時止痕,
其實依家同GF都玩到悶悶地, 變左交功課

一齊耐就一定悶 我宜家男朋友都係 但其實個個耐左都會悶

其實介唔介意講下點解會搵sp?純粹有需要?

個時返香港放幾個月假又無聊 加上個時我有幾個朋友都有揾sp 搞到我都想揾個人當陪下我 加上當時第一個男朋友有早洩 好想試下正常既扑野係點

sp係咪好滿足到你?
原來咁多女仔都有sp

你愛佢自然就最滿足

有愛既性先係完美

AGGER
有FEEL扑起上黎覺得擁有緊你,加埋有D肉麻對話係差好遠而唔係暫時止痕,

所以咪上黎搵人傾下聽人d故事j下
由我14歲開始就同家姐有性關係,當時家姐15歲,持續到我而家21歲

有過3個女朋友,包埋現任,當然冇個知

同家姐真係好方便好爽,一冇人喺屋企就嚟料,同佢咩都會傾,包括女朋友的任何嘢,可以話係知己+親人,同佢冇任何愛嘅感覺

巴打洗唔洗戴返個頭盔先
由我14歲開始就同家姐有性關係,當時家姐15歲,持續到我而家21歲

有過3個女朋友,包埋現任,當然冇個知

同家姐真係好方便好爽,一冇人喺屋企就嚟料,同佢咩都會傾,包括女朋友的任何嘢,可以話係知己+親人,同佢冇任何愛嘅感覺

巴打洗唔洗戴返個頭盔先

Ps. 當時喺外國住

你創意台個性病post真定假?

作架咋,邊有咁押韻

more

sp係咪好滿足到你?
原來咁多女仔都有sp

你愛佢自然就最滿足

有愛既性先係完美

AGGER

所以咪上黎搵人傾下聽人d故事j下

巴打一齊左幾耐?
同過佢一個好姊妹2條友去台灣

中途有冇事發生先?如果唔係都可以接受既

去過間餐廳影張相有野送

就冇其他事發生
ex同我一齊果陣有左落埋,但我唔知個肚係唔係我既
佢果陣一腳搭兩船

點解唔講得俾女友聽既,你係受害者喎

有可能搞大過人個肚仲要落埋,你叫我點開到口
Sorry 其實我一直都等緊一個人
雖然我幾鍾意你 始終最愛既係佢
中學嗰時明戀個男仔 人地唔鐘意我 但係我仲做到自己地底泥咁
我ex ex係我sp 但我對佢冇feel 只係當佢免費鴨
讀中學背住條女偷食囉仲有
Rubbishptgf 女朋友已被起底 好多黑歷史 有更多資料請爆料

https://lihkg.com/thread/335177/page/1?ref=android

多謝 美極代言人 懶人包:
rubbishptgf寫故對一個ptgf沉左船 佢地兩個拍拖
Rubbish成日做柴可夫 買禮物畀佢帶佢去旅行 條女仲要求佢個個月畀錢自己洗 唔係就做返ptgf
成日無理取鬧發脾氣 反口覆舌 成日嗌分手當rubbish係狗咁撚 仲疑似派帽 但次次嗌完交同佢同rubbish講句好愛佢唔想分手 rubbish就做返狗
Rubbish篇故寫到條女幾衰幾衰,話條女係ex,但而家又同條女去東京
一班巴絲睇到嬲起到條女出嚟,佢就話起錯人 又話人低質只重視邊個係雞 而家個故斷咗
咪即係淫亂史

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞