入黎擺低唔俾得男/女朋友知既黑歷史

576 回覆
6 Like 16 Dislike
叫過雞(其實飛機骨同吹爆算唔算 冇屌)
話戒左煙但其實只係戒左十日

有咩問題,逢場作興我都試過。
不過無玩好耐了

你條女平時逢場作興幫人含開撚呀 柒頭

你咪唔好比你bf去玩囉,到時佢直情搵條女偷食唔用套無限中出,會唔會好過出去飛機餐同埋就算叫都係帶套做。你自己諗下喇豬西
利申,拍拖後已無玩,因無呢個需要
其實我唔係處,比我ex屌過一次,但我同我條仔講我未扑過⋯⋯ 係咪好衰

如果你有心同現任一生一世應該要坦白
每自己唔洗隱瞞一世 亦睇下佢會唔會接受你的全部

唔係所有人都咁寬宏大量
帶個頭盔先
以下情節 純屬FF
同自已個妹啪啪啪過
帶個頭盔先
以下情節 純屬FF
同自已個妹啪啪啪過

唔洗ff, 呢度好多人同過家姐拍
我好憎我女友落左我個BB
大家仲有一兩個月讀完書
雖然係冇錢,但我可以做牛做馬
自己唔食,養佢兩母子
但佢真係選擇唔要,呢一年我受盡
良心責備,有時仲會發惡夢

佢自己偷偷地落左佢?

我屌串左個0.01,意外有既
我同佢一齊去照,真係照到有兩個星期
但佢一口咬定 就話唔要

吹水有個譜啦 兩個星期點照到呀on9
我好憎我女友落左我個BB
大家仲有一兩個月讀完書
雖然係冇錢,但我可以做牛做馬
自己唔食,養佢兩母子
但佢真係選擇唔要,呢一年我受盡
良心責備,有時仲會發惡夢

佢自己偷偷地落左佢?

我屌串左個0.01,意外有既
我同佢一齊去照,真係照到有兩個星期
但佢一口咬定 就話唔要

吹水有個譜啦 兩個星期點照到呀on9

The gestational sac is seen earlier than a fetus can be detected on an ultrasound. A gestational sac can be seen as early as the fifth week of pregnancy
帶個頭盔先
以下情節 純屬FF
同自已個妹啪啪啪過

唔洗ff, 呢度好多人同過家姐拍

循例啦
而家仲啪緊
以前好濫 都略略同佢講過 但唔詳盡
而家佢做野 小左陪我 我搵番ex陪我出街
對唔住呀 女朋友
因為咁我越來越愛我女朋友 攬住佢個時覺得好對唔住佢

sorry我完全唔覺得你愛你現任
偷偷地買左部PS4, 3DSLL ,同女友講係表弟借比我玩
以前好濫 都略略同佢講過 但唔詳盡
而家佢做野 小左陪我 我搵番ex陪我出街
對唔住呀 女朋友
因為咁我越來越愛我女朋友 攬住佢個時覺得好對唔住佢

sorry我完全唔覺得你愛你現任

死仆街
唉,我份工要返大陸做sales 既, 傾生意要叫雞少不免
有時忍不住會無套中出
不過我都放佢出去玩啦,而家仔都生埋都唔知係唔係自己

唔敢驗DNA,實在太大打擊....
有時忍不住會無套中出

你個名

不過無玩好耐了

你咪唔好比你bf去玩囉,到時佢直情搵條女偷食唔用套無限中出,會唔會好過出去飛機餐同埋就算叫都係帶套做。你自己諗下喇豬西

把口咁撚臭
唔好以為個個都好似你咁仆街
因住有報應呀含家剷

不過無玩好耐了

把口咁撚臭
唔好以為個個都好似你咁仆街
因住有報應呀含家剷

咁撚有道德就唔叫黑歷史,你又做咩入黎姐
人類係存黑暗面,你唔岩Channel咪出番去囉
有時忍不住會無套中出

驗吓好喎 嘔心

痴撚線
O8以上扮 O4
但個個都冇做過性行為,最多係比 ex 含
重係青頭仔呢個係真既
唔想同佢地扑既原因係想揾 sp 算數,承受唔起遲吓做爸爸既責任
其實我唔係處,比我ex屌過一次,但我同我條仔講我未扑過⋯⋯ 係咪好衰

你覺得佢會介意,咪善意大話

好心就咪講大話
我對你唔住...你咁錫我,對我咁好
我竟然背住你偷食過兩個人,一個淨係一次,另一個斷斷續續維持左好多年...
但我明明最愛係你...
我好怕無左你,對唔住呀…
我決心斬纜了,求屌醒
現在進行式算唔算黑歷史?
一齊7年,人前101分好男友
人後去叫雞呢d基本,15歲就見識過東莞盛世
7年來同女友都唔用套,中出過唔知幾多次(計日期),未試過中獎,應該係我問題(指不育上,但未過睇醫生)

拍拖頭幾年還好,第四五年開始識唔少SP(作爲公認24孝男友,身邊d姐姐嬸嬸爭著介紹女你識,正正常常對人好都會有女相熟變SP),固定一兩個唔用套同中出,兼會帶埋返屋企(有自己房的公屋仔),屋企人唔會過問,但食飯試過差d叫錯名

試過出去公幹晚上即食第一日識既,老闆的朋友的大秘書,當晚已中出但第二日做嘢當冇事發生(有時外表正經清純內裡你估唔到人地)

介紹唔少女仔俾好兄弟們識(有d搞過,班兄弟都知,事前有溝通好,佢地唔mind就ok)

最近收斂左,見到有個不計付出對我好(免費幫我做創業中既公司嘢、做盡女友應做既嘢但冇名份)既SP(其實都唔想咁定義佢),有內疚感

仲有唔少,最主要係最熟既一兩個朋友知

利申:公屋仔、冇錢(創業中有欠債)、唔靚仔(開始肥添)、以上發生時係12k收入打工文員仔

如我吹水會爛袋
7年來同女友都唔用套,中出過唔知幾多次(計日期),未試過中獎,應該係我問題(指不育上,但未過睇醫生)

拍拖頭幾年還好,第四五年開始識唔少SP(作爲公認24孝男友,身邊d姐姐嬸嬸爭著介紹女你識,正正常常對人好都會有女相熟變SP),固定一兩個唔用套同中出,兼會帶埋返屋企(有自己房的公屋仔),屋企人唔會過問,但食飯試過差d叫錯名

試過出去公幹晚上即食第一日識既,老闆的朋友的大秘書,當晚已中出但第二日做嘢當冇事發生(有時外表正經清純內裡你估唔到人地)

介紹唔少女仔俾好兄弟們識(有d搞過,班兄弟都知,事前有溝通好,佢地唔mind就ok)

最近收斂左,見到有個不計付出對我好(免費幫我做創業中既公司嘢、做盡女友應做既嘢但冇名份)既SP(其實都唔想咁定義佢),有內疚感

利申:公屋仔、冇錢(創業中有欠債)、唔靚仔(開始肥添)、以上發生時係12k收入打工文員仔

如我吹水會爛袋

其實咩原因可以唔當d女仔係人
天生?

如我吹水會爛袋

天生?

自問冇唔當佢地係人,相反好用心去相處,我覺得講關懷呢d字眼太矯情,但我想講你唔當對方係人,對方點會咁樣為你付出?

如我吹水會爛袋

天生?

自問冇唔當佢地係人,相反好用心去相處,我覺得講關懷呢d字眼太矯情,但我想講你唔當對方係人,對方點會咁樣為你付出?

對方係人,你唔係姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞