入黎擺低唔俾得男/女朋友知既黑歷史

576 回覆
6 Like 16 Dislike
男朋友原來之前搞大ex個肚之後叫佢落左就飛左人
但男朋友一直都無話我知 仲成日叫我俾佢唔用套
係佢啊哥同我講 叫我小心啲
sorry for唔對題

仲未分手?

其實除左果樣佢係賤啲之外 其他方面都好好

佢對你好咪又係因為鳩痕
你綁緊啲佢唔好俾佢出嚟害人

講真 到佢有得唔用套屌你果陣 就會好快飛你

之前條仔搞大人地個肚再跟手飛咗人
你都可以同佢一齊
係咪男人唔壞 女人唔愛???

仲未分手?

佢對你好咪又係因為鳩痕

你都可以同佢一齊

因為我一直都唔知
係早排先知
講真仲未知應該就咁飛左佢定點
暫時都係有套扑
一齊左半年
之前因為失戀所以作賤自己有過3個sp
同女友個表妹扑過野,因為之前係識佢表妹先,但同女朋友一齊後冇任何越軌行為。

仲未分手?

佢對你好咪又係因為鳩痕

你都可以同佢一齊

愈來愈覺得有d人係勸黎都晒氣 出事都唔抵可憐
鄧佢父母傷心
目前單身
想搵m底女仔做sp,但唔想畀未來既女朋友知

點解唔搵個m底既女友呢

之前有個微m既,諗住可以慢慢開發,但最後因為其他事而散

其實sp係咪會易過搵女友
利申唔知

前題你要靚仔

不過sp一般都唔長久
話咁快就過左成十年 我婚都結埋仔都2歲幾 但最愛果個都係你
連登ac既密碼
佢以為我之前淨係屌過一條女
第一Q好快射
但可以一連黎3Q以上
3Q玩成粒半鐘
上殘酷一丁俾人笑我嘅自創舞步
ex同我一齊果陣有左落埋,但我唔知個肚係唔係我既
佢果陣一腳搭兩船
目前單身
想搵m底女仔做sp,但唔想畀未來既女朋友知

點解唔搵個m底既女友呢

之前有個微m既,諗住可以慢慢開發,但最後因為其他事而散

其實sp係咪會易過搵女友
利申唔知

前題你要靚仔

不過sp一般都唔長久

有咩方法搵到sp

仲未分手?

佢對你好咪又係因為鳩痕

你都可以同佢一齊

愈來愈覺得有d人係勸黎都晒氣 出事都唔抵可憐
鄧佢父母傷心

其實有冇諗過哥哥都係一個好選擇?
冇咩特別黑歷史 最多係放屁唔認呢啲
送咗一個首期比ex
但到最後我因爲結婚恐懼症無同佢結婚
分手後識到現任 但我好驚會浪費佢青春
做過老豆
情冷感

唔介意既問句,個小朋友係唔喺度定冇跟你?

唔係度啦
都過左去 但係唔敢講
同過女朋友個呀媽搞過。。。
而家佢細路其實係有我基因。。。
同過女朋友個呀媽搞過。。。
而家佢細路其實係有我基因。。。

哇乜av情節真係會出現
叫過雞
有過sp
連登ac既密碼

知唔知咩叫黑歷史
我係gay
個陣讀中四
中學中出過人仲比錢叫人落左佢
本身淨係講左比兩個fd知,後來揚左出去比其他同級知道
之後係親學校打波都比人叫我爸爸

無同現任講

如果有巴打係個間中學度讀應該聽過呢件事間中學係荃灣

我個陣淨係講左比阿邦(其中一個fd)知,9成係佢揚出去

好撚威喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞