入黎擺低唔俾得男/女朋友知既黑歷史

576 回覆
6 Like 16 Dislike
同個家姐

係自己家姐定佢家姐?

自己

近親相 detail

同家姐咀完之後就

冇啦啦點解會嘴既

嗰陣佢發現左我櫃桶有dum 就問我係咪做過嗰d野之後就強吻左我...
佢係屋企入面好痴線
試過我睇緊av佢入嚟我間房同我一齊睇

好撚正你家姐床上表現點,外表係咪好正你地而家仲有冇做?

如果唔係近親 佢應該做左我條女
唔講啦 我驚比人告

當甜故咁寫得唔得呢

唔識寫

sosad 咁祝巴打繼續性福無邊啦
你地接唔接受到同個落個BB嘅女仔一齊

真心, 人人都有過去, 有咩問題
介意即係唔夠愛。

心入面有條刺就係有條刺 sosad

有刺你又溝佢
我都唔執輸
真人真事唔係ff
上過兩個人妻,當時覺得無負擔又無拍拖

點識既,detail pls

以前forum, uwants, she.com
依家唔興喇
一個好安份,唔痴身,中出共浴都得,依家生埋仔了
一個性格好極端,玩到差d甩唔到身

forum都溝到pm?

當年係留MSN再CHAT

你年紀唔細?
做過援交
但男朋友係知道
做過援交
但男朋友係知道

佢點反應?
我同過27條女上過床,有三件係響船河即場啪

呢個真心想嘔

點解😢

成隻狗咁 鳩痕就搵西屌 我完全唔覺呢啲到處留精嘅男人有型不羈

我都唔想,d黑絲女律師、會計師、三大女學生成日響我面前失控

假腸味濃
俾個已婚老細當係
我係中意佢 但佢只係想攪野
第一次親密接觸佢就嚮飛機用手指插我
後來我俾埋屋企鎖鑰佢 隨時上黎禁鐘仔
又試過開會中場休息拉左我上酒店房屌
同ex係skout識既sp
之前分手都係因為自己派帽俾ex
但原來ex早我一步已經偷食左
去到宜家ex仲會聊下我做sp
不過我好愛現任 block左個ex

SKOUT係咪好識SP

我身邊D FD都係咁識到

有唔靚有靚

其實個時係我返香港放暑假 岩岩同初戀分手無聊得濟聊人做sp 女仔塭sp好易

絲打黎咁點解會又sp變ex既

絲打呀 女仔好難性同愛分開 所以咪sp變左拍拖

其實介唔介意講下點解會搵sp?純粹有需要?

個時返香港放幾個月假又無聊 加上個時我有幾個朋友都有揾sp 搞到我都想揾個人當陪下我 加上當時第一個男朋友有早洩 好想試下正常既扑野係點
做過變性手術

你年紀唔細?

其實我a0 扮a3
其實佢係我初戀 但我無話佢知

我呃佢我有ex
其實佢係我初戀嚟
都唔知嗰時點解要咁講

唔明點解要咁講都唔明邊忽算得上黑歷史

我都唔明
做過援交
但男朋友係知道

佢點反應?

我有過女友 佢同我一齊之前 佢有坦白做過...
俾個已婚老細當係
我係中意佢 但佢只係想攪野
第一次親密接觸佢就嚮飛機用手指插我
後來我俾埋屋企鎖鑰佢 隨時上黎禁鐘仔
又試過開會中場休息拉左我上酒店房屌

全部都係
但你ENJOY?
同ex係skout識既sp
之前分手都係因為自己派帽俾ex
但原來ex早我一步已經偷食左
去到宜家ex仲會聊下我做sp
不過我好愛現任 block左個ex

SKOUT係咪好識SP

我身邊D FD都係咁識到

有唔靚有靚

其實個時係我返香港放暑假 岩岩同初戀分手無聊得濟聊人做sp 女仔塭sp好易

絲打黎咁點解會又sp變ex既

絲打呀 女仔好難性同愛分開 所以咪sp變左拍拖

其實介唔介意講下點解會搵sp?純粹有需要?

個時返香港放幾個月假又無聊 加上個時我有幾個朋友都有揾sp 搞到我都想揾個人當陪下我 加上當時第一個男朋友有早洩 好想試下正常既扑野係點

表示同情
上年年尾同你嘈交,嗰晚走咗去富士發洩,上個月報告指出我患有AIDS。
對唔住,我可能感染咗你

呢d野唔講得笑
上年年尾同你嘈交,嗰晚走咗去富士發洩,上個月報告指出我患有AIDS。
對唔住,我可能感染咗你

呢d野唔講得笑

直情CLS, 叫 竟然唔用DOM
會考成績好差
你地接唔接受到同個落個BB嘅女仔一齊

真心, 人人都有過去, 有咩問題
介意即係唔夠愛。

心入面有條刺就係有條刺 sosad

有刺你又溝佢

原本好FD 咩都傾 唔算鍾意
後尾佢俾佢個EX攪大左
我都有幫手 佢而家好似有啲野 sosad

點解既?a1有咩問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞