入黎擺低唔俾得男/女朋友知既黑歷史

576 回覆
6 Like 16 Dislike

你巴定絲?性冷感都扯到咩
冇咩特別黑歷史 最多係放屁唔認呢啲

我都係 拍拖經驗少 同ex 最多試過錫下同攬 摸同french kiss都唔會有

但同現任試過放屁唔認 扮聞唔到

sp係咪好滿足到你?
原來咁多女仔都有sp

宜家呢個就最滿足 其實好多女仔都有

你愛佢自然就最滿足

有愛既性先係完美

AGGER
有FEEL扑起上黎覺得擁有緊你,加埋有D肉麻對話係差好遠而唔係暫時止痕,
其實依家同GF都玩到悶悶地, 變左交功課

一齊耐就一定悶 我宜家男朋友都係 但其實個個耐左都會悶

所以咪上黎搵人傾下聽人d故事j下

巴打一齊左幾耐?

4年幾了。而且咩都玩過咁滯,除左Sm / role play, 呢d唔夾佢style

巴打女朋友咁玩得既

其實條女係愛你,唔係太過份既野基本上都肯去試,鍾唔鐘意另計喇

玩過最激係點?有冇玩到潮吹

點扮
冇咩特別黑歷史 最多係放屁唔認呢啲

我都係 拍拖經驗少 同ex 最多試過錫下同攬 摸同french kiss都唔會有

但同現任試過放屁唔認 扮聞唔到

我a0, d歷史白過白紙,有時都後悔細個嗰陣唔識溝女食女
唔係處男

點破既先

都係EX
咩都玩過曬

現任覺得我好純....
我ex偷偷地落左我個仔

sp係咪好滿足到你?
原來咁多女仔都有sp

宜家呢個就最滿足 其實好多女仔都有

你愛佢自然就最滿足

有愛既性先係完美

AGGER
有FEEL扑起上黎覺得擁有緊你,加埋有D肉麻對話係差好遠而唔係暫時止痕,
其實依家同GF都玩到悶悶地, 變左交功課

一齊耐就一定悶 我宜家男朋友都係 但其實個個耐左都會悶

所以咪上黎搵人傾下聽人d故事j下

巴打一齊左幾耐?

4年幾了。而且咩都玩過咁滯,除左Sm / role play, 呢d唔夾佢style

巴打女朋友咁玩得既

其實條女係愛你,唔係太過份既野基本上都肯去試,鍾唔鐘意另計喇

玩過最激係點?有冇玩到潮吹

潮吹唔係個個女仔會, 我GF就唔會喇, 不過有幸玩過一個會。用手指卒核下再挖下窿就會好似瀨尿咁, 問佢都唔知點解會咁
單身時有過sp
溝佢果陣其實仲有男朋友
但果時男朋已經背叛左我幾次 都諗住散
同女仔朋友去旅行兼攬住訓
其實我唔係處,比我ex屌過一次,但我同我條仔講我未扑過⋯⋯ 係咪好衰
好多人渣 由其係惹愛滋果個
我曾經係lesbian
知你唔會介意但我真係冇機會講
單身時有過sp
溝佢果陣其實仲有男朋友
但果時男朋已經背叛左我幾次 都諗住散

比起上面好多巴打 小事啦
單身有sp無咩問題添
叫過雞(其實飛機骨同吹爆算唔算 冇屌)
話戒左煙但其實只係戒左十日
因為黑歷史
所以分手

有咩問題,逢場作興我都試過。
不過無玩好耐了
我曾經係lesbian
知你唔會介意但我真係冇機會講

點解又會直番?定你係bi?女女磨無咁好玩
其實我唔係處,比我ex屌過一次,但我同我條仔講我未扑過⋯⋯ 係咪好衰

你覺得佢會介意,咪善意大話
同女仔朋友去旅行兼攬住訓

做咩無下文
因為黑歷史
所以分手

做過ptgf?
乜春都知曬

真係
你係我初戀

有咩問題,逢場作興我都試過。
不過無玩好耐了

你條女平時逢場作興幫人含開撚呀 柒頭

如果你有心同現任一生一世應該要坦白
每自己唔洗隱瞞一世 亦睇下佢會唔會接受你的全部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞