入黎擺低唔俾得男/女朋友知既黑歷史

576 回覆
6 Like 16 Dislike
我中意過你啲fds
暪住女朋友買好多玩 (Hottoys, 千值練個d), 為左唔比女朋友知, 特登租左個迷你倉放, 個迷你倉係九龍灣...

個到冇十萬都八萬, 決心帶落棺材

我都有儲一D, 當投資遲D等錢用放哂佢
我中意過你啲fds

FDS.........多過一個?
唔係處男

點破既先

都係EX
咩都玩過曬

現任覺得我好純....

玩過d咩先

所有
現在進行式算唔算黑歷史?
一齊7年,人前101分好男友
人後去叫雞呢d基本,15歲就見識過東莞盛世
7年來同女友都唔用套,中出過唔知幾多次(計日期),未試過中獎,應該係我問題(指不育上,但未過睇醫生)

拍拖頭幾年還好,第四五年開始識唔少SP(作爲公認24孝男友,身邊d姐姐嬸嬸爭著介紹女你識,正正常常對人好都會有女相熟變SP),固定一兩個唔用套同中出,兼會帶埋返屋企(有自己房的公屋仔),屋企人唔會過問,但食飯試過差d叫錯名

試過出去公幹晚上即食第一日識既,老闆的朋友的大秘書,當晚已中出但第二日做嘢當冇事發生(有時外表正經清純內裡你估唔到人地)

介紹唔少女仔俾好兄弟們識(有d搞過,班兄弟都知,事前有溝通好,佢地唔mind就ok)

最近收斂左,見到有個不計付出對我好(免費幫我做創業中既公司嘢、做盡女友應做既嘢但冇名份)既SP(其實都唔想咁定義佢),有內疚感

仲有唔少,最主要係最熟既一兩個朋友知

利申:公屋仔、冇錢(創業中有欠債)、唔靚仔(開始肥添)、以上發生時係12k收入打工文員仔

如我吹水會爛袋

點樣撩佢地做sp

要睇下咩環境,如果係同事,收工happy hour、放假約出黎行山做運動唱k打牌食飯等等,熟絡後會慢慢分到,whatsapp 對話唔洗點flirt,反而實際行動對對方好就ok(不過有機會做兵,自己衡量對方係咪娘娘,講真一隻手掌拍唔響...) 除非高富帥另計
現在進行式算唔算黑歷史?
一齊7年,人前101分好男友
人後去叫雞呢d基本,15歲就見識過東莞盛世
7年來同女友都唔用套,中出過唔知幾多次(計日期),未試過中獎,應該係我問題(指不育上,但未過睇醫生)

拍拖頭幾年還好,第四五年開始識唔少SP(作爲公認24孝男友,身邊d姐姐嬸嬸爭著介紹女你識,正正常常對人好都會有女相熟變SP),固定一兩個唔用套同中出,兼會帶埋返屋企(有自己房的公屋仔),屋企人唔會過問,但食飯試過差d叫錯名

試過出去公幹晚上即食第一日識既,老闆的朋友的大秘書,當晚已中出但第二日做嘢當冇事發生(有時外表正經清純內裡你估唔到人地)

介紹唔少女仔俾好兄弟們識(有d搞過,班兄弟都知,事前有溝通好,佢地唔mind就ok)

最近收斂左,見到有個不計付出對我好(免費幫我做創業中既公司嘢、做盡女友應做既嘢但冇名份)既SP(其實都唔想咁定義佢),有內疚感

仲有唔少,最主要係最熟既一兩個朋友知

利申:公屋仔、冇錢(創業中有欠債)、唔靚仔(開始肥添)、以上發生時係12k收入打工文員仔

如我吹水會爛袋

點樣撩佢地做sp

要睇下咩環境,如果係同事,收工happy hour、放假約出黎行山做運動唱k打牌食飯等等,熟絡後會慢慢分到,whatsapp 對話唔洗點flirt,反而實際行動對對方好就ok(不過有機會做兵,自己衡量對方係咪娘娘,講真一隻手掌拍唔響...) 除非高富帥另計

實際行動例如?
以前我其實係200磅肥婆黎 A0 肥到癡線
真係一個男仔都唔鍾意我
係瘦左先多d

我男朋友以為我一路都係咁 好多人追 以為追到個女神

冇所謂啦 最少代表到你性生活亂唔起先啦 (除非你好肥個陣都亂既姐😵😵)
我對你唔住...你咁錫我,對我咁好
我竟然背住你偷食過兩個人,一個淨係一次,另一個斷斷續續維持左好多年...
但我明明最愛係你...
我好怕無左你,對唔住呀…
我決心斬纜了,求屌醒

你巴定絲?

我竟然背住你偷食過兩個人,一個淨係一次,另一個斷斷續續維持左好多年...
但我明明最愛係你...
我決心斬纜了,求屌醒

點解會偷食既咁?有冇detail

其實我好清楚我愛既係我身邊呢個,但果個人真係好高手既player,好識玩心理攻心計,幾次都因為佢借頭借路話自己失戀,工作唔如意搵我呻下,最終就出事,真係好撚賤,我自己都係,因為佢明知我有另一半,仲要係佢個fd WTF
好後悔 想死
睇呢個post 會搞到自己好無安全感
個陣讀中四
中學中出過人仲比錢叫人落左佢
本身淨係講左比兩個fd知,後來揚左出去比其他同級知道
之後係親學校打波都比人叫我爸爸

無同現任講

如果有巴打係個間中學度讀應該聽過呢件事間中學係荃灣

我個陣淨係講左比阿邦(其中一個fd)知,9成係佢揚出去

adwill
其實我由始至終都唔係直既,只係冇女溝,唔想孤獨死
但我明明最愛係你...
我決心斬纜了,求屌醒

其實我好清楚我愛既係我身邊呢個,但果個人真係好高手既player,好識玩心理攻心計,幾次都因為佢借頭借路話自己失戀,工作唔如意搵我呻下,最終就出事,真係好撚賤,我自己都係,因為佢明知我有另一半,仲要係佢個fd WTF
好後悔 想死

犯賤咪呢d囉
lm
其實我由始至終都唔係直既,只係冇女溝,唔想孤獨死

咁你是直定孌?
但我明明最愛係你...
我決心斬纜了,求屌醒

好後悔 想死

如果識你,一定會話比你男友知佢身邊有對狗男女
一齊緊嗰時偷偷去過一次雀仔按摩,對唔住啊
一齊緊嗰時偷偷去過一次雀仔按摩,對唔住啊

根據樓上D毒絲講, 你仆街死喇。

利申,我覺得OK。

咁多絲飲完酒都會閪痕???
但我明明最愛係你...
我決心斬纜了,求屌醒

好後悔 想死

想就去做啦

我認我係 但最後咩事都無

G

點解又最後武士呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞