|Switch機主討論(176)| 薩爾達 王國之淚 Final Trailer 2023.04.13

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
竟然有佢
又冇Silksong
反而寧願佢做到穩定1080 60fps我就收貨 我諗大部分人都咁諗 唔會對老任畫質有咩好高既要求
自從佢n64同gamecube衰過後 應該以後都唔會再敢沖性能 所以可以打定個底 以後都大機唔會再有當代高性能既任天堂主機
人哋都講咗放棄軍事競爭差唔多20年,係一部分人仲心存幻想佢會行返高性能路線
你睇返high end嗰邊競爭幾激烈,以前就話家機互鬥,而家仲要加多樣pc,俾你埋到去都分唔到幾多肉食
Blasphemous 2
好想玩呢隻…
小學回憶
但eshop好似無,係咪港版/日版未出?
其實oled定位已經算係pro
mon又大左 所有野都有升級有改善 除左性能
呢隻因為亞洲一路唔好賣,暫時得歐美版發售
個style轉咗少少冇1代咁壓抑
可能係因為主角快咗好多都唔定
想問下大家 本身用緊日本eshop有日本online會員
但如果我想玩英文版既switch online sfc, gba 要點轉?
就咁部機setting轉language就得?定係要轉store region?
超任同gba係分日本版同鬼佬版,入老任網轉咗歐美地區先,之後上eshop dl鬼佬版,以後就唔洗轉區都玩到
明白
但想問個nintendo online係可以跨區做subscription? 如果我本身有係日本region subscribe左 用你呢個方法 會唔會要另外再subscribe 歐美地區個Nintendo online?
唔洗,只要你是但一區做咗subscription就全區通行,分別只係有啲區會少咁啲features,就好似港區係冇nso頁面,但轉去日本就有
明白哂 唔該哂巴打
估唔到老任係搞store既分區上都幾開明
好難勁得過steam deck,價錢電量部機大細同重量都唔會做倒仼的要求,除非出外置display卡
原來Switch Online外國一早出咗金眼睛
如果老任都玩WOKE/LGBT
peach分分鍾係黑人+變性+同性戀
參考隔離隻大媽驚
碧姬終於搵到自己嘅真愛,然後兩件大媽互錫
岩岩入手Lite 想問下玩魔物獵人 我應該買邊隻聽人講又有DLC 我驚買錯左玩唔到

直接買魔物獵人崛起:破曉
OR
魔物獵人崛起 再另外買DLC

邊個先岩????????
照計就應該先買原game再買sunbreak (DLC)
但如果你日服既話
應該有原game加sunbreak既set賣有平喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞