|Switch機主討論(176)| 薩爾達 王國之淚 Final Trailer 2023.04.13

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
其實果d好似都係老問題
不過一出貨量多,多人討論就浮左上水面
有留意 好似幾正 訂左

係日本好似都算賣行廣告但無人討論咁
一開始見到寫13人 又話會視日常對話會應付劇情
有一刻以為係咪13機兵間廠出品
反而以為係furyu 出 呢間野一時屎一時好
到時等巴打你覆食評
玩緊,一打開係普通話op
中文版先係咁?
係,sega在地化做得太好,無地方較日文op出嚟
最簡單形容就係P5個玩法+BF帝個末日暑假輪迴故事

玩落唔錯,就係時間行太快同符文3差唔多

做乜咁搞
對白係日文原聲已收貨,得閒先上網搵翻首歌嚟聽
loop8有興趣嘅自己睇路,真係可以玩到好悶
每日行動刷關係係靠彩數㗎,仲要大部份時間都係行路同行路

打頭王起碼200血先好去打,唔係嘅話死咗隊友一係讀檔一係重loop
行咗成晚路又要重新行過

想問是咪左磨姑會自動向前
我都想換
有keep 盒但我12號拎貨
EXAC7LY, 成日林克自動跳崖, 而家換左個就無左呢個情況
不過個體感射箭成日要推下右姑先會開
印象中之前一入左林克時間就自動用到體感?

快D打電話排隊換, 同佢講清楚係邊款, 如果無貨換俾你就白走
估唔到咁誇張 前排先諗住買特別版
咁岩附近無貨有貨嗰啲成五百幾
日文、中文、英文各做了一個片頭影片。

https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=248193
// GNN:前不久公布的片頭動畫影片,除了日文版主題歌之外,還準備了中文版主題歌,算是滿少見的例子。之所以會決定要製作中文版主題歌的理由是?

松原:在專案開始的時候我們就規劃要全球發售,因此打算以日本、亞洲和歐美地區為主,製作各種語言版本的片頭影片。//
見到呢句笑左‘’死咗隊友一係讀檔一係重loop‘’

難怪隻game叫loop∞
game入面 每一日大概用幾耐時間玩?
諗返呢兩年買手制都要換
xbox elite2 第一次就a 制有問題
拎返返黎直頭粒電壞左又要再送修
而家就l1 有問題,諗無咩野就算
pro 制一買就有問題到而家都唔知會唔會換完又壞
不過microsoft 有樣好係肯上我公司拎同比貨佢唔使抽時間
呀信興煩到癲, 打個電話要聽佢12分鐘廣告先有真人聽再約時間上去, 返工人士基本上得星期六, 葵芳轉小巴OR天后
仲要無得網頁BOOK迫你打電話晒9你時間 其他佢自己家電反而有得網上預約
接聽果個應該唔識SWITCH的野, 同佢講完佢無REMARK, 去到先知薩爾達版無新貨換
而家d 濕鳩維修中心都係開係呢d 位
唔知遲d 會唔會跟office hour 要請假上去
你換左個陀螺儀壞既返黎呀
即係又要排過
印像中之前一開林克時間就可以體感而家要用右妓去TRIGGER個體感...
換果陣有冇試?
btw我唔知陀螺儀個問題係軟體定硬體問題,
試下其他game都係咁應該真係收左皮
我個pro 制一開始都好似陀螺儀唔覺有問題的,用用下十次有1-2次開技冇反應就的起心肝去換
返去試下用良值先 因為佢又唔係完全無 所以我都唔知係壞定咩
聽人講就係用究極手時完全用唔到體感 咁我又無呢種情況所以無理佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞