|Switch機主討論(176)| 薩爾達 王國之淚 Final Trailer 2023.04.13

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
手揸就大。
插mon 就一樣。
cpu 無upgrade 過
唔係隻隻game得
點先知道得唔得

最好去官網搵指定零售商
or price搵保證果d
之後就睇價
睇對應語言 如果一致就大機會得 唔一致就肯定唔得
唔該
有冇清有玩過synaptic drive
以為會好似custom robo咁有啲劇情玩下
點知係零劇情 純砌機打交 有些少失望
試左 joycon帶的確手感正好多
不過要習慣下 因為我買果個比較高身 成日撳其他制會唔小心hi埋粒蘑菇
或者你買啲無咁高身既套

Pro手制 我就覺得唔用好過用
本身已經大粒再帶套 對我黎講大得滯

同埋手制同joycon 唔係同一個尺寸無得交換用
你要睇清楚買
RF spin off 主題係和風

RF正統續作 主題係西洋

應該run到嘅
終於似啲樣,如果係片入面咁順就好
有冇人會玩小高/打越隻Worlds End Club
搏唔過賴過野. DLC買番同區

試過買monster hunter 係港板.
去買monster hunter DLC美板賴晒野.refund極煩
搏唔過賴過野. DLC一定要買番同區

試過買monster hunter 係港板.
去買monster hunter DLC美板賴晒野.refund極煩
咁我都係買返同區
最簡單login完入返game撳DLC
識跳就係same version
無知一問
岩先發現自己switch game有d係中文版 有d係日版
一直冇留意 因為全部都玩到中文
想問下係有咩分別點解有分咁多版本?
dlc會受影響?
地底好撚恐怖
代理唔同 行版就算用返日版帶都會配返個當地語言嘅盒/rating logo俾你
至於啲驚點解分區冇全語言就從來都冇特別講點解
可能因為放多個語言就用多啲位,或者好似老任隻bond咁一開始冇諗過會出其他區嘅版本,到推中文嗰陣先分開出
(不過都係鳩估,因為BOTW嗰陣加中文patch係就咁全世界一齊update返就有)

然後如果隻驚有分區,DLC都會照跟
但係game鋪又會mark日版貴小小
唔難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞