|Switch機主討論(176)| 薩爾達 王國之淚 Final Trailer 2023.04.13

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

逆轉Fans路過
想問下佢支援中文係咪即係同上次123一樣講普通話
唔知,不過當住係先
好kick洛克人好似又係咁
玩逆轉文本都係想睇中文+日文語音異議あり!

要結束依個美好既旅程

諗住買裁判逆轉123合集玩下
先再玩王國之淚
ching 100%咁撚癲

玩第二d game 先玩totk 啦, 接住真係會zelda疲勞

我而家都係eshop 搵d 有興趣特價game 玩下先
依度都好多師兄100%左

我都係咁諗 費事審美疲勞 到時玩到一半棄game就大鑊

本來諗住玩寵物小精靈做過度
但見你地講裁判逆轉 以前成日聽但未玩過
上網睇完之後有啲興趣
好鍾意3DS既世界樹迷宮
而家switch出重製有中文
但用switch畫地圖係咪好辛苦
實冇雙mon咁方便,希望下隻係新作
恭喜
我都衝緊王國之淚100%,搵yahaha搵到人都癲
最困難係當我以為搵曬900粒 點知見到原來得897
要搵返果三粒出黎簡直係海底撈針
_人人人人人_
>⠀‎‎‎Fǎnduì⠀<
 ̄Y^Y^Y^Y^Y ̄
just dance 2023 個sever 係咪死左
登入唔到
真心唔好玩住 真係疲勞緊
逆轉好玩呀 細個喺gba都有玩過
Just dance +1
慶祝滑嘟嘟生日,麥當勞推出GameBoy Color 新作 <Grimace's Birthday>
https://twitter.com/gbs_central/status/1668611421079322625

可以直接用browser玩
https://grimacesbirthday.com/

https://twitter.com/arstechnica/status/1668715744488456198
最近有咩game啱情侶玩
逆轉唯一缺點係唔可以中字日配
Gameplay嘅推理成份應高過絕大部分遊戲/電影/甚至小說
GB新作。。。
咁揾唔揾
搵左喇 係ipad用筆 慢慢對比switch
搵到就係ipad張相畫一筆
搵左成個鐘
steam 可以裝d 野令佢講日文出中文字
如果Switch版都可以咁就好
3分鐘後會唔會有驚喜
唔會啦,今日美任TWITTER有更新過,老任睇死都係同上年一樣玩散裝,
最多加個第3方大叻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞