|Switch機主討論(176)| 薩爾達 王國之淚 Final Trailer 2023.04.13

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
https://youtu.be/Ch0gFzzjx0Y

日服出咗隻類似拍拍機made in wario
嘅mini game,6關免費其他要課金
好似有得上網對戰,有無人有買?
之前OK出訂時仲十五十六緊就無晒
最尾又要喺Amazon 捕
只係平幾蚊雞但揀priority 都係要遲幾日先到
講緊TOTK
我算唔算錯po
依家先玩風花雪月 藍獅路線
重界前面頂用 訓練斧斬人9成血,隊友收割
重甲
想買臺lite機點知周圍行都冇
連百老匯都係冇細機,有食骨大機
新手想問問各位:

1. 你地買實體 game 多, 定係上 eshop 買 digital 版多?
2. MicroSD card 至少要買邊隻規格? (讀寫速度)

Thanks 各位
BOTW雪球跟人教學10次得1次拎到300
1. 老任自家嘢多數買任券換digital版,三廠就睇情況,有啲三廠鍾意中文版分拆出嚟一個版本,咁就焗買實體,因為digital版跟官方定價實係貴

2. 90MB
求教
我個Nintendo Account 登記個email deactivated
收唔到驗證碼
想問account關嘅問題可以去邊到問?
佢個q&a無聯絡方法
TB買10000點換任虧卷有無得諗
300好抵屌

唔係講緊你俾aCcount佢充嗰隻
係佢直接比10,000點你換嗰隻
一田應該有
好似幾過癮
Illumination/Nintendo/Universal’s The Super Mario Bros Movie is expected to cross $1B global tomorrow, becoming the first release of 2023 to the milestone
有更好嘅賺錢方法,不過唔知你玩到未所以隱藏先
弱弱一問
一個人毒玩switch 仲續唔續會好(下個月到期)
平均一個月開機時數唔夠5個鐘😂
新薩爾達出會玩多啲
前果排封ACC就係呢啲
睇你純玩game 定睇埋個故事
Zelda 都唔駛online
渣架

雪球掉某個位必定全中,就算唔係必定都90%必中

掉多啲啦 我都係雪球致富
初代機長玩dock, 係唔係冇必要換oled?

不過手提玩完OLED返唔到轉頭
隻多啦A夢 牧場物語1 果時都多人玩
點解2好似無人玩咁
我換左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞