|Switch機主討論(176)| 薩爾達 王國之淚 Final Trailer 2023.04.13

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
任地獄作曲家之一永松亮辭咗職
https://twitter.com/NagamatsuRyo/status/1652991357538152448
多謝佢寫咗咁多好嘅BGM俾我哋,希望佢將來做得開心
最近入手咗部oled
想問下直接用Apple 嘅TypeC 線叉電有冇問題
Zelda呢d自家大作好大機會應用所有硬件功能 更應該買正廠pro con啦
Thanks 巴打
rom已leak
小心劇透
原來重可以咁
咁出trip or 旅行 就可以拎少個火牛
carosel?定邊度收機
《異度神劍》系列遊戲日本開發商「MONOLITH SOFT」昨(1日)宣布,該公司為應對日本物
價上漲,從今年4月起提高員工基本薪資,應屆畢業生起薪增加幅度超過20%。

「MONOLITH SOFT」在推特發布消息,該公司不僅實施定期加薪,還根據上漲物價大幅調高
基本工資,應屆畢業生起薪增加22%,達到25萬日圓(約新台幣5.6萬元)。

日本首相岸田文雄先前呼籲日本公司,應在通貨膨脹影響經濟的環境下,提高勞工的薪酬,
卡普空率先宣布日本員工基本工資調高30%,任天堂也跟進宣布調薪10%,SEGA也把現有日本
員工平均月薪調升30%。
依家初版放到幾錢? 我都想換oled
我係上年既事 超過一年 果時放1600
我都放左部舊機,價錢要睇下你齊唔齊件同有冇盒,你預大概1000-1100
Switch 有冇咩賽馬game?
Champion jockey自己騎
Winning post練馬
Champion Jockey二手都勁貴原來
懷念聰哥
幾過癮即down
樹枝有春袋既
剩係想知totk 穩唔穩到30fps
穩唔到 暫時很多偷跑ge 評價探索,玩法同劇情全部都好好 就係部垃圾switch 30fps hold唔到 長期24-27fps到
一用究極手就一定drop 真係哂左隻game
前幾日買機果時見到個Mon咁大,即刻買張貼,貼上去保護下。點知岩岩睇pin 先知OLED機跟機有張已經貼好左嘅防爆貼

想問下大家會唔會自己加多張貼?定係原廠果張就夠?
正版pro手都係398
諗唔到點解要買翻版
如果想要其他特別功能買DS50 pro就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞