|Switch機主討論(176)| 薩爾達 王國之淚 Final Trailer 2023.04.13

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
應該係用究極手時,一開技/射箭直接tragger到陀螺儀開啟
壞左既要推一下右菇先tragger到
有botw既直接試下botw同樣開技/射箭有冇呢個問題應該就知
最簡單收工坐車時試下手提MODE咪知
等陣動作太大又俾人拍片放上網
一日係AM6:00至AM3:00
AM8:00至PM1:00上堂可以跳過
地圖有幾個點可以訓練直接跳90分鐘
重複跳過可以好快,不過加能力唔多又唔加隊友
其餘時間全部都係行路搵人傾偈(隨機位置)同調查(固定位置)
傾計嗰陣時間會停止,你可以一直刷刷到唔想刷,不過睇機率就算十有八九會成功都會失敗,而且加得唔多
要加多啲就要帶人行路去調查順便去搵其他人傾偈
重點係行路真係行得好慢,隻game又要你一直行

我用咗5個鐘由8月2日玩到8月6日提早打第一關
死人之後有死人劇情同對話,隻game預咗你每個都要死一次不停loop

唔想再睇住佢行路啊
越睇越消火 可以skip
有啲悶咁 ....
仲要只係講緊系統玩法,仲未計劇情
大部分對話都係莫名其妙唔知講緊咩,可能loop得唔夠多就先唔提
最搞笑係第一關隻王捉條友同大部份人關係大都係反目,我搵佢傾偈就屌鳩我阻住佢然後增加仇恨,唔搵佢傾計過咗幾日又話鳩我哋排擠佢玩得好開心,之後就做咗頭王毀滅世界
可唔可以send 條link 俾我
頭先上咗天后換咗3個俾我都係鬆,但最神奇係用番佢個隻舊版joy con 就唔會鬆
㩒入去得簡介連有咩game有幾多隻都唔知淨係知今次可以用手機代替joy con
之前揸奶放魔法嗰啲都幾好玩嘅
好靚!仲要有湖水綠
https://www.nintendo.com/store/products/everybody-1-2-switch-switch/
連trailer都無得一張圖
係咪想低調處理
新jc粉粉地冇咁鮮色又幾靚
整左唔好嘥
1-2 switch依D硬件示範作出續作有咩意義
原來有其他人報過
https://www.fanbyte.com/games/news/the-wild-story-behind-nintendos-unannounced-1-2-switch-sequel/

When playtesting groups received the game, the feedback to the development team was brutal. The target audiences Nintendo was hoping to hit — families with children — found the games boring; many didn’t even want to play through entire rounds. In the Bingo example, one player would use the joycon to mime digging out a number before reading it off the TV screen — a process that playtesters reported as tedious.
今日開始換Xenoblade 1 角色icon
想入手oled玩晒兩集薩爾達
爬完頭post,想睇下咁樣係咪最平

機 - 豐澤之類嘅行貨
game - 買membership + 日本eShop 兌換卷

唔該晒
格價網睇下邊間行貨平 買邊間

睇嚟支那好快要ban game
玩曬120神廟 唔想去打boss
佢哋從來無批准過呢隻game
152喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞