|Switch機主討論(176)| 薩爾達 王國之淚 Final Trailer 2023.04.13

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
一份財報,各自表述
社會巴有無料爆
想問下
我係最舊果隻 switch
我想上網買番個二手原裝底座
係唔係買邊款都可以用得番?

如果買新果d 可以插lan 線果d 又用唔用到?
新嘅都用到
連插LAN線果個功能都OK?
咁幾好WO
係 所以有新買新
game券換嘅game同一個家庭玩唔玩到?
咁我都幾肯定佢地開發緊新Mario,孖車
為下代機準備
唔得
oled出埋lite先算
白色座都用到,利申用緊
《薩爾達傳說:王國之淚》媒體評分在正式上市前三個小時解禁,目前綜合42家外媒達97分,其中 IGN、Eurogamer、GameSpot、VGC、GAMINGbible、Destructoid、COMICBOOK、Nintendo Life…均給出 10/10 滿分。
引用VG247的評論:儘管《王國之淚》的故事與《曠野之息》發生在同一張地圖上,但在導入新的力量與機制後,《王國之淚》獨立於前作給人的感覺完全不同。
這是一個巨大的開放世界,體驗多而稠密且令人興奮,你不會被視覺疲勞所阻礙,許多玩法都是基於與核心機制的物理互動,而不是僵化的系統。
-900p docked, uses FSR1 to reach 1080p. Slightly sharper than BOTW but with subtle edge ringing. Resolution can drop to around 720p when camera is panning.
-maximum 720p portable. Similar resolution drops occur in portable mode.
-Some of the main cutscenes are low-bitrate video files; worse than typical 1080p YouTube.
-Pre-release patch has addressed nearly all instances of frame loss, mostly solid 30 fps. Using 'ultra-hand feature' can cause drop to 20 fps (due to double-buffer vsync).
-Exceptionally polished. No bugs or unexpected behaviour.

https://www.youtube.com/watch?v=BLlZBwN_-C4
收老任錢比10/10

想問下日券換botw 2係咪可以揀繁中版或者日版?
我上年9月係日服買左卷,換左splatoon3,但今日諗住換時唔見左關唔關我換過港服事
你轉返日ser就會見得返張卷
全世界同一個版本
一樣有中文
人在外國
好耐之前jailbreak咗部機用嚟超頻only
早幾日pre order買咗digital版totk
啱啱諗住睇下有冇得早開game
點知發現俾老任ban9咗部機
係咪過咗release date佢就唔會彈出嚟話要上網check時間
部lite無啦啦壞mon 想知出現橫紋係咪死症冇得救
換日版game係咪會冇中/英文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞