|Switch機主討論(176)| 薩爾達 王國之淚 Final Trailer 2023.04.13

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
出多啲限定 實吸引啲人換
其實都係睇日本嗰邊股東同投資者。但日本嗰面都係預計hardware 會繼續跌

https://twitter.com/6d6f636869/status/1655832532393541632?s=46&t=zi2_9OgEB3uACUFriMmirQ
繼續跌就岩架啦
唔跌邊會出新機
瞓左冇睇
呢條望月崇部4K Switch去左邊
每3個月講一次,終有一次會講中
請問有冇香港Switch 既TG group?
4k就肯定冇,下部tv mode 1080p 60fps 穩都收貨
Ps4都run唔到1080p 60fps
如果佢繼續係tv 加手提咁賣都知肯定冇4k, 4k 個模組貼圖太大容量,switch 用game card 成本咁高冇可能做咁大容量 除非放棄實體
我估都係720P30 /1080P 30
但貼圖建模精細好多
老任可以搞個45FPS MODE
比30舒服好多 但唔會又比60壓力大
唔洗下代,老任而家已經開始用緊amd 既fsr
想請問各位日store 依家係咪用唔到香港信用卡, 我幾張信用卡都用唔到
Metroid同B姐都過咗一百萬
有d擔心手制背脊白色d位會黃
Nintendo has reported a slowdown in Switch hardware sales and warned that no new hardware will release this year.

https://www.videogameschronicle.com/news/nintendo-reports-switch-sales-slowdown-and-warns-no-new-hardware-this-year/
你啲消息唔準喔
據日本產經新聞報道,任天堂古川俊太郎社長在最新網路記者會上表示:「Switch未來將很難以之前的速度擴大銷量,不過公司希望能通過12號發售的人氣系列《薩爾達傳說》的最新作來拉動硬體需求,從而或多或少地減緩Switch銷量下滑的趨勢。」而關於下一代機型,古川表示:「我們一直都在推進新硬體的開發,但相關細節目前仍然無可奉告。

另一方面,4月上映的「瑪利歐」主題電影在全球累計票房收入現已超過1500億日元,大受歡迎,關於此古川社長談到:「儘管我們自己也覺得做出了一款好作品,但票房成績是出乎預料的,可以說是幸運之下的結果」,並表示今後也將繼續致力於影像方面的展開。
巴打們,想問下知唔知邊度買機會有張檯墊送?
想23xx入手
紅字個段 其實佢年年每次答人都係咁講
無可奉告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞