|Switch機主討論(176)| 薩爾達 王國之淚 Final Trailer 2023.04.13

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
買機送果陣就叫作貼
路貼就算,反正電視mode 玩開 又小拎出街
本身果張好似唔防爆 但都唔建議整走

另外可以加一張上去

我自己就加左 其實我諗唔加都無問題

唔好跌就得 貼完感覺美觀d

果陣買部朱紫機 買埋套 透明殼 就順手買埋
機上面個張只係防你個mon爆左既時候D玻璃甩出黎,張貼本身唔防花,同埋花左係無得救,因為張防爆係用膠水痴死既
up mug 9
iphone 瘋狂錯字
佢送比你咪貼埋
我覺得唔係必要,反正電視mode 玩多
哦 原來咁樣
咁都係貼多張好啲
我睇左幾次 先get 到

我仲以為 「節奏海拉魯」係隻節奏game
原來係個設備測試軟件
隻隻都得
等eshop特價
唯有等下
Thanks
我都係剛剛入手正想問呢個問題

你地另外買一張貼上去, 有邊隻可以推介? 價位大約幾多?
想問買左zelda限定機既大家
部機隻金色會唔會好易甩?同埋你地有冇用保護殼 用左會唔會唔靚?
本身上年年尾先換左oled switch 但真係好鐘意zelda 連d amiibo都買齊哂 但諗緊好似好浪費 又買多部zelda switch返黎

想搵理由勸自己唔好買

同埋覺得自己買返黎如果冇保護殼應該會唔捨得用部機
但有保護殼 好似又整柒左部機
金色本身如果唔配透明殼 又顯唔到隻金色
但光面透明殼配金色 會有好強膠感 又反而整柒部機
明明只係2000零蚊 我知我好屎忽鬼 但想聽下大家意見
見到呢張gif幾有用
正常就算拎出街玩笠個套
冇特別跌或者刮佢嘅都唔會有咩事

反而見過人話用硬殼拆返開見到部機刮花咗
我朱紫機 用透明軟殼覺得靚左
不過個人審美觀既野 自己諗啦
你可以咁諗
賣得咁平大部分係用黑卡/盗用人地信用卡買點數
你買左佢係無成本既
但卡主report番/老任發現左
你個ac就係咁先
叫我!?一間世界手提遊戲機巨擘出品既機你都驚甩色?
應該係話我驚佢好易刮花的金色 睇啲人3ds年代啲薩爾達限定機都話易花
3ds用料唔同joycon
利申幾部3ds都甩到仆街
原價都係600
貪300蝕幾千
https://youtu.be/3yIPwFqM7HM

咁似gba隻四劍
點解部 switch 入親 e-shop 成日都要我再入 password
比account人充值某程度上仲on9買啲明知有問題嘅account嚟玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞