|Switch機主討論(176)| 薩爾達 王國之淚 Final Trailer 2023.04.13

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
見到Yoshi’s crafted world有歷史新低
諗緊買唔買好
但本身mario u覺得好難玩 太多惡意設計 卡比又覺得太易
想問我係咪唔應該買?
驅魔神劍係咪有得升? 我見啲人可以加耐久同攻擊高咗,定係Mod嚟? 唔好教,淨係答有冇,想自己發掘。
其實今集加番個東南西北落去

應該9成嘅任都識行
主要都係睇價錢,三廠/indie game digital版有時會減好多價,有啲80% off都見過

不過巴打咁問得姐係唔會發掘到
部舊機收藏?
港區應該都係信興?

試過美區個email無左上去美國個網攪,仲話唔可以online攪,一定要打電話。
舊果部5年前買,但一直未壞,唔捨得換。
但琴日見到薩爾達部機有得買,部機真係好靚,終於忍唔住入手左
新機ready, 就等隻game 渣
巴打又見到你
見到後面多咗幾隻unicorn

我如果唔係上年換咗OLED 應該都會買薩爾達傳說版
睇黎我地既興趣,喜好真係好似
個款真係好吸引呀,攞黎做家具裝飾都岩用
放左
文不對題
題目應該叫:任天堂成立至今的輝煌歷史
係,我都覺縮圖唔對題
明明內容好好,老任發展史,
比較少人講的橫井軍平同山內溥的眼光
可能我對佢地近代史清楚d
我只係覺得岩田聰死得早非常可惜
我見都有八十分

係咪我問題
定真係咁多人下載緊「節奏海拉魯」?
想問下想買手掣 副廠良值同正廠有咩大分別
見良值有分幾代 上網唔係好搵到人講
副廠通常多D功能 (turbo button, script), 靚少少既仲有app可以set唔同野
正廠得D基本功能, 但有自家hd rumble
老土說話:
一分錢一分貨
都係唔好禁(手感差)同易壞(飄移)
懷疑老任本身設計得差 良值都係抄佢

買d適用多平台(例如pc ps switch)既手制可能好d
因為個設計可能變左唔係抄老任
諗住買黎玩Zelda 手感差唔多買個平啲算
唔該哂幾位巴打解答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞