【邪惡迪士尼系列】《白雪公主與七個毒撚》

561 回覆
298 Like 13 Dislike
新毒者留明
又幾好笑
推一推
今晚更新
lm
留明
佢一放入口,雖然係無平時食開嘅牛排咁入口即融,但每一啖都好嘢味!

係食完一啖,會令你更加想繼續咬,一啖接住一啖。

好快,白雪公主就食完一塊pizza。

佢忍唔住讚嘆一聲:「好野味呀!」,仲情不自禁咁舉起隻手指公。

「鄉下妹未見識過世界呀!」俊希對住白雪公主開玩笑。

俊希笑起上嚟真係好咸濕,無論佢點笑,都係淫笑。

「嘻嘻…嘻嘻…」

「嚟啦!試下喱杯百事可口樂呀!包你會上癮呀。」俊希遞咗杯百事可口樂俾白雪公主,仲要附上「嘻嘻嘻嘻」嘅淫笑聲。

白雪公主食完個pizza都有啲口乾,但佢聽到喱種笑聲同埋個樣,令佢為之卻步。

要令佢哋完全融合埋一齊,唔係一時三刻就得,始終係需要啲時間。

本來白雪公主已經無咩戎心,但因為佢,就忽然醒返去喱班人只係識咗兩日,容乜易……

但旋即又會諗:「唔嚟都嚟咗,都無地方可以走架啦,不如開心啲仲好啦……」

「好!」白雪公主大喝一聲,當嗰杯可口樂係酒咁,一乾而盡。

「白雪果然豪爽!我俊希一向欣賞女中豪傑!等我同你飲返杯!」俊希臉帶正氣,隻隻字都講到好有霸氣。

全部毒撚望住佢,完全唔知佢做乜鳩。

『妖!你咪衝出嚟柒啦。』
『我都唔知你做乜。』

有個留底粒膠,剩底嘅連膠都廢事俾。

無人理解到俊希個假膠係度做緊乜,但係白雪公主飲完百事可口樂之後,真係覺得好好飲。

甚至比起紅酒,更加令佢興奮。
好睇
pish
Live左,新讀者lm
春藥?
lm
今日白雪公主係開心嘅,佢所做嘅嘢算係有回報。

而一眾毒撚更係俾佢迷住,白雪公主開心地笑,係好迷人。

如果有咩嘢可以留住一個人嘅心,一定係迷人嘅笑容,真係百看不厭。

係喱餐飯入面,大家都食得好開心,白雪公主嘅笑容都比以前多咗。

除咗文杰之外,其他毒撚都俾白雪公主嘅臉蛋深深咁迷住咗,中咗愛情嘅魔法。

飯局之後,白雪公主先醒起一件事。

「死啦!我依家點樣沖涼呀?我無衫換喎。」白雪公主望一望自己一身已經污糟曬嘅粉紅色連身裙,佢想換返件乾淨嘅衫。

「你咪著我哋啲衫囉,反而你身材同我哋無咩分別架啦。」文杰冷冷地說,語言尖酸刻薄,但其實佢本意係想關心白雪公主。

可惜呀,無人聽得出佢心聲。

「咩姐!!」白雪公主臉上一陣紅一陣紫,先是害羞,繼而憤怒。

「你好好咩依家?」

本來好地地嘅氣氛,就因為一句嘢而搞到變返以前咁。

啟明睇唔過眼,「文杰你做咩姐?無啦啦串白雪做咩姐?」

依家個感覺就好似拍緊真情咁,氣氛尷尬。

「咁我都係講事實姐。」

「係你無事生端!」啟明處處維護住白雪公主,因為佢覺得白雪公主好可憐。

刺激咗啟明內心原始想保護弱質女子嘅男人心理。

當一個男人有咗想保護一個女人嘅衝動,就係愛情萌芽嘅時候。

「你鐘意點講就點講。」文杰返咗入房,隨即拎咗啲佢自己嘅衫。

放係白雪公主手入面,「將就下著住先啦。」

子軒立即接話打圓場,「係囉係囉,聽日再幫你買你啲衫啦。」
「係呀!聽日帶你去買靚衫,好無呀!?」永樂擺出一副笑臉同白雪公主講。

但其實白雪公主係覺得佢喱抹笑容好戇鳩。

白雪公主聽後,心裡為之振奮,有新衫著!

無論一個女人點成熟都好,本身嘅性格都係一樣;就好像男人幾成熟都好,都係鐘意打機一樣。

成熟同打機,係無衝突架!

今日嘅小小風波算係平息咗,白雪公主最後都無遷怒文杰,好快就忘記咗件事。

但文杰卻將件事放係心上,點解佢想表達嘅嘢都俾人扭曲咗?

好似其他人都唔知佢內心嘅想法,點解會咁嘅?

其實好簡單,只不過係佢表達出嚟嘅方法唔夠直接姐。人同人之前嘅表達好多種,可以婉轉,可以直接,但每一樣嘅手法都好睇情況嘅使用。

而文杰並不明白。

白雪公主著住文杰寬鬆嘅睡衣,本來無身材加瘦底嘅佢,先顯得寬鬆。

白雪公主喱一身打扮更顯性感,一種若隱若現嘅視覺效果,更是吸引一眾毒男。

好幾個出嚟飲水見到都望多兩望,甚至乎扯旗。

「頂!白雪真係好撚正。」永樂拎住杯水返入房,忍唔住同兄弟們分享自己嘅想法。

「係呀!」嘉輝一邊打機一邊講。

佢哋七個住埋同一間房,但每一個人都有自己嘅空間,打機嘅打機;煲動漫嘅煲動漫;打J嘅打J。

佢哋都司空見慣。

「估唔到佢條腿,咁幼咁白滑!」嘉輝越講越興起。

「屌!我頭先就係扯住咁入嚟。」永樂都好同意。

「好心你哋兩個呀,就打少啲飛機啦。」子軒忍唔住出聲,去到邊都會有正義撚。
Live左,新讀者lm

多謝支持

喱排出文慢曬 有怪莫怪呀咁多位巴絲
好睇

多謝
大家有咩感想都歡迎留低

我都想知大家有咩想法
好似有甜味
但個場景應該會幾變態下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞