【邪惡迪士尼系列】《白雪公主與七個毒撚》

561 回覆
298 Like 13 Dislike
走數?
一本好古舊嘅書嚟,上面佈滿塵埃,連紙質都變得有好多皺紋。

忽然間,一位慈祥嘅婆婆係白雪公主後面出現。

「你幾識貨喎,鐘意喱本書。」和善嘅聲音很是乎合婆婆嘅形象。

婆婆身材略顯矮小,灰色同白色嘅頭髮夾雜,即使滿臉皺紋都藏不住佢慈祥嘅笑容。

「佢幾特別呀……」白雪公主拎起本書。

喱本《港女語錄》可以話係一本武林秘笈,造就不少港女。

喱本秘笈曾經落入好幾個究極港女手中,不過轉折之下,嚟到婆婆手中。

婆婆見佢賣唔出,先放係當眼位置,希望有心人可以買走佢。

「係呀,對你嚟講,應該幾有用。」婆婆細細聲講。

「張婆婆!你係度呀?」永樂行咗一個圈,搵到張婆婆。

「呀!永樂,你帶女朋友嚟買嘢?」

「呀哈哈哈!邊係呢,佢…佢都唔係我女朋友……」永樂尷尷尬尬地解釋。

但閱人無數嘅張婆婆又點會睇唔出喱個小子嘅心意?

於是乎張婆婆就決定,「小姐呀,如果你想要喱本書,我就將佢送俾你啦。」

「下?真係?」白雪公主不可置信,因為佢下一個問題就係想問幾錢。

白雪公主真係對喱本書好有興趣!

張婆婆以為咁樣可以促使佢哋成為戀人,點知……係惡夢嘅開始。
今日暫停出文住先 就嚟要返去忙緊
加油呀樓主
買完應該要買嘅嘢之後,永樂佢就返咗工,得返白雪公主自己一個留係度。

白雪公主即刻拎本《港女語錄》嚟睇,就好似啲女仔買完新衫,就想返去試著呀,好想快啲著出街咁樣。

男仔就係買完新game就想返屋企大試身手。

白雪公主睇到廢寢忘餐,用咗成日去睇曬成本書,睇完之後佢有更深嘅領悟。

本來唔清楚感情事嘅佢,瞬間學識如何收服男人嘅心(俗稱「收兵」)。

七個毒撚都滿懷期待咁放工返嚟,希望見到賢良淑德嘅白雪公主係屋企度等佢哋返嚟。

嘉輝一返嚟,白雪公主坐係沙發上面,睇緊書。

「你返嚟啦!?」白雪公主衝上嚟,滿懷關心咁問嘉輝。

其實係一條好廢話嘅問題,但係唔知點解,嘉輝聽完之後覺得好窩心。

「係呀!」本來無咩勁嘅身體,頓時有返力量。

唔知點形容白雪公主,佢好似變咗另一個人咁……但嘉輝又覺得白雪公主咁樣好討人歡喜。
一陣繼續出
一陣繼續出

文呢
留名
「你坐下先啦,我幫你倒杯水。」白雪公主好溫和咁講。

同佢之前嘅行為完全唔夾,究竟本書係咩咁大嘅力量,可以改變一個人?

嘉輝佢坐係度,個心無啦啦跳快咗,佢努力想壓制住,但都係唔得。

「嗱!」佢拎咗杯水俾佢。

「唔該……」嘉輝佢好明顯係怕醜。

佢係拎杯水嘅時候唔覺意碰到白雪公主嘅指尖,對於情竇初開嘅毒撚嚟講,係好容易受到引誘嘅。

「係呢,今日出去攰唔攰呀?」

白雪公主慢慢靠近嘉輝,搞到嘉輝成個人好唔自然咁,但臉上面不由自主咁泛起紅暈。

個角色好似轉咗咁,佢先係俾人溝嘅女仔,而白雪公主係狗公咁。

「er……O…OK啦…」嘉輝佢結巴地道,佢真係從未試過同其他女仔咁親近。

而且最重要嘅係……

佢扯咗。

佢有生理反應。

淨係因為女仔行埋少少就已經扯旗。
新讀者留明
玩弄毒撚
好仆街
出多d
留名
今晚會繼續出

扯左笑到我仆街
「唔…唔好…啦。」嘉輝係典型嘅毒撚,其實唔止佢,其他都係典型嘅毒撚,只不過係類型唔同,有內向毒撚,外向毒撚、扮曬蟹毒撚。

無論咩型嘅毒撚都好,只要佢哋有一顆毒撚心,佢哋就係一世嘅毒撚。

不過喱一班毒撚都有一個共同嘅特徵,就係——矮。

嘉輝佢口講唔好,但其實心入面心郁郁想白雪公主再主動啲,佢唔介意白雪公主如狼似虎咁撲埋嚟!

「咁好啦,你係度抖下先啦,我去做埋啲嘢先。」

白雪公主對住嘉輝笑了笑,然後無視嘉輝已經站立咗巨龍。

白雪公主嗰一記笑容,別有心意,好似係完成咗任務咁,功成身退。

「下?」嘉輝只嚟得及擺低喱一句。

本來好緊張,好抗奮嘅佢,忽然間謝曬。

嗰一種上咗天堂,再跌返落地獄嘅感覺,唔係個個都頂得順……

原本嘉輝係好期待下一步嘅進展,可能白雪會主動出擊,就算嘉輝把口叫唔好,但其實係口是心非。

男人有時同女人一樣,都係會口是心非,因為要面子呀嘛。

已經起曬機嘅佢,都因為白雪公主嘅離開,而瞬間軟撚咗。

真係無撚用。

太監信耶穌。

但喱種心癢癢嘅感覺更令嘉輝覺得不甘心,更加想得到白雪公主!

而白雪公主嘅計劃,因而得逞。

嘉輝不知不覺間,跌落白雪公主無形嘅圈套入面……
毒撚攻略戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞