【邪惡迪士尼系列】《白雪公主與七個毒撚》

561 回覆
298 Like 13 Dislike
好似有甜味
但個場景應該會幾變態下

樓主d故無甜味架
加甜
好似有甜味
但個場景應該會幾變態下

所以一寫甜就會暴走
好似有甜味
但個場景應該會幾變態下

樓主d故無甜味架

試過寫微甜架
不過就比較主張純純的甜
Btw多謝你一路睇到依家 即使無甜都照睇
好似有甜味
但個場景應該會幾變態下

樓主d故無甜味架

試過寫微甜架
不過就比較主張純純的甜

因為個氣氛有啲似會甜
但咁嘅環境會一發不可收拾
好似有甜味
但個場景應該會幾變態下

樓主d故無甜味架

試過寫微甜架
不過就比較主張純純的甜

我地多謝你寫故就真 我地坐定定有故免費故睇
好似有甜味
但個場景應該會幾變態下

樓主d故無甜味架

試過寫微甜架
不過就比較主張純純的甜

因為個氣氛有啲似會甜
但咁嘅環境會一發不可收拾

七個毒撚有七碌棍
今晚繼續出文
在線上 全力催文!
正評留名
「咁你姐係覺得白雪唔正啦?」嘉輝毫不懼怕,串返轉頭。

「唔係,只係覺得有必要咁咩?」子軒睇唔過眼,「人哋女仔嚟架!」

「子軒,佢哋都係講下姐係度,佢哋邊有膽真係做呀?」俊希心平氣和地道,彷彿看透世事,看透毒撚。

「佢哋就係生人唔生膽,夠膽講但唔夠膽做嘅真男人。」

永樂無理到佢哋,行過去嘉輝身邊,「點呀,出唔出去睇多次?真係好正!」

其實嘉輝好撚想出去架,望咗一眼邊夠呀,但礙於面子,唔甘心俾俊希咁樣講。

「你自己去!白雪又無波,有咩好睇?」喱種程度就諗住瞞到人?

「收皮啦你!係度扮聖人。」永樂一睇就睇穿佢。

「佢除曬衫呀,你咪一樣照屌!扮曬嘢。」

嘉輝無嘢好講,佢已經唔想理,於是佢潛曬水。

屋入面多咗個女仔,毒男們唔多唔少都會有心動,同埋衝動。

但有時,就算個女仔再靚,性格唔好,都會令人敬而遠之。

到咗第二日,永樂同白雪公主講,「琴日應承過同你去買衫架嘛!依家就帶你去啦。」

大家梳洗完,準備出發工作,永樂趁有時間就實現佢琴晚應承白雪公主嘅嘢。

「好呀!」白雪公主滿心期待,可以出下去,算係嚟到喱度嘅開心事。

佢逐漸習慣喱度嘅生活。

永樂行埋到門口,輕輕叫咗一聲,「芝麻開門!」

本來無門嘅地方開咗度門,而個地方係廁所……奇撚怪怪。

然後佢哋出發去買衫,去一埋好古老嘅店。
行咗無耐,係森林入面周圍穿穿插插,過程中有閒談下。

無非都問下大家拍過幾多次拖呀,係咪處呀之類嘅,都唔明點解永樂會咁問。

而最勁係白雪公主咩都唔知,問返佢,「咩係處呀?」

總之就係好奇怪嘅對答,唔知係咪童話世界入面嘅人係咁啦。

「處呢,姐係處女膜。你第一次俾人屌嘅時候應該會有嘅人。」永樂一本正經地解釋。

「下?俾人屌?姐係點?」白雪公主性知識貧乏,完全唔知咩嚟。

「姐係男人碌鳩插落女人個閪,不停來來回回地抽插,喱個過程叫做『屌』。」

毒撚毫不避忌,咩都講出口,分唔到咩係應該講,咩係唔應該講。

「痴線!我點會呀?」白雪公主產對喱個話題產生咗厭惡感。

「哦,無就得啦嘻嘻嘻。」永樂聽到就心滿意足。

佢哋嚟到一間好古老嘅店面前,外型都係由深色嘅木造成,裡面亮著昏黃色嘅燈,好多地方都昏昏暗暗,帶點神秘色彩。

永樂好似好熟手咁推開咗度門,因為佢一嚟到諗都無諗就入咗去,睇嚟嚟過好多次。

「張婆婆!」永樂大叫老闆個名。

入到去,喱間店陳列咗好多嘢,有衫有日用品有書,簡單嚟講姐係雜貨店,咩都有。

而喱間店好多嘢都幾有質感,有啲生活用品雖然用木造,但係幾特別,感覺有啲似「無印」。

入面嘅陳設成功吸引到白雪公主嘅眼球,佢見到係覺得幾鐘意。

佢無理到永樂,係間鋪度周圍行下。

白雪公主去到書嗰邊停咗落嚟。

係佢眼前,擺著一本書,書名叫《港女語錄》。
在線上 全力催文!

Sorry呀 琴晚同個好耐無聯絡嘅朋友傾咗好耐

所以今朝補返
文呀
文杰高唔高
在線上 全力催文!

Sorry呀 琴晚同個好耐無聯絡嘅朋友傾咗好耐

所以今朝補返

但今晚照常喎
文杰高唔高

七條毒撚一樣高
加速
Push
今晚更新
今晚更新
今晚更新

走數
今晚更新

走數

慣左 唔係第一次
不過都支持
今日呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞