【邪惡迪士尼系列】《白雪公主與七個毒撚》

561 回覆
298 Like 13 Dislike
miss pure白雪
毒撚攻略戰

毒撚港女攻防戰
圈套 我明呀
追晒,好正
幾正
留咗名先
收兵
加油
毒撚集體強姦公主
最後調教公主成為淫娃
今晚更新
新毒者留名
今晚會加更 夠50正評
今晚啦
文呢
個感覺就好似你打緊飛機,就射嗰一刻,你老豆敲門!

嘉輝一路沉思緊要點樣得到白雪公主嘅同時,子軒都返咗嚟。

白雪公主係廚房忙緊,子軒一返到嚟,見到嘉輝嗰個頹樣,就問:

「你做乜呀?打完飛機嚟呀?」

「唉…」嘉輝一聲嘆氣,其實佢仲沉思緊,但只不過現實同佢個腦都一樣咁sad。

「慘過打飛機……」

嘉輝都啱嘅,因為佢感覺到佢條褲有啲濕濕地,係因為頭先扯旗嘅關係。

作為喱個故嘅作者,都覺得佢好慘。

「咦!子軒你都返嚟啦?」白雪公主好開心咁講,本來心高氣傲嘅佢,何解變得咁平易近人呢?

係種種看似體貼,溫柔嘅背後,其實暗藏著唔同嘅計謀。

喱樣先係人性最可怕嘅地方。
白雪公主係廚房度拎咗啲嘢食出嚟,叫道:「你哋食下呀!」

臉上無時無刻都掛住甜美嘅微笑。

白雪公主整咗啲蛋糕仔,好細個嗰種呢,姐係可以一啖就食曬。

港女就最鐘意食喱啲,望落好高級架嘛,但係一舊咁細嘅嘢,賣到超貴。

佢哋應該係食咗舊錢落肚。

「哇!~」子軒二話不說,衝去睇咗先。

「好似好正咁喎!」子軒好興奮。

佢嗰種天真、無邪,係毒撚最寶貴嘅禮物。

「白雪,你真係好好呀!」子軒唔知點樣形容眼前喱個女仔,覺得佢好似係天賜俾佢咁。

白雪公主靦腆一笑,然後拎起一舊蛋糕仔,放係子軒嘴前。

子軒俾佢喱個突如其來嘅舉動嚇到呆咗一呆。

「你試下呀,真係好好味架。」白雪公主嘅笑容,好似服務員咁。

好公式咁樣,但最重要嘅係,佢哋受!

子軒呆咗數秒,然後視線係同白雪公主對上咗。

佢感受到白雪公主溫柔嘅目光,似水般的溫柔,叫子軒喱個小毒撚如何抵擋?

就算係身經百戰嘅情場戰士,都難以抵擋喱一堆攻勢。

子軒慢慢張開口,慢慢一口食咗佢。

子軒望住白雪公主滿足嘅表情,心入面都跟住滿足。

「好……好好…食呀!」子軒含住個蛋糕仔,含糊不清地道。
喱一切,嘉輝都看在眼內。

不要少看毒撚嘅恨意。

喱個恨意梗係唔係指殺人嗰種變態嘅恨意啦,係指呷醋嘅能力。

毒撚嘅醋勁,真係不容忽視。

『點解!?點解頭先唔咁樣對我!?』嘉輝心入面想道。

佢依家最想嘅,就係發動自己嘅子孫兵,向白雪公主嘅堡壘進攻!

對住白雪公主頭先對子軒嘅舉動,嘉輝看在眼內,心中不是滋味。

佢想白雪公主餵嘅係自己,而唔係子軒!

子軒一心覺得白雪公主太好啦,加上白雪公主喱個行為,令佢心情太好。

「嘉輝!你要唔要試下呀?真係好好食呀!」

子軒其實係一番好意,想叫嘉輝試下。

但係嘉輝嘅耳中,覺得子軒咁撚樣,擺明係串鳩佢姐?

佢啖氣點撚樣落呀?

自己就有人主動餵,咁我呢仆街?」

「唔要!唔肚餓!」嘉輝語氣超重咁樣同子軒講。

「你自己食撚飽佢!」然後嘉輝就自己返埋房,無理過佢哋。

本來心情大好嘅子軒,都俾佢喱個莫名其妙嘅舉行嚇親之餘,仲有啲燥燥地。

跟住白雪公主再擺出一個無辜嘅樣,問道:「佢做咩事呀?」

巧妙地逃開咗自己嘅行為,將注意力、焦點都成功咁放係嘉輝身上。

然後自己就可以扮演一個受害者嘅角色。

喱一連串嘅自編自導自演嘅一幕,都由白雪公主一個人包辦曬,而成功地上映。

兩名觀眾都睇得十分之投入。
臭雞
一口氣live
樓主加油
出太慢 棄追了
加甜!!!!!!
繼續上黎追文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞