【邪惡迪士尼系列】《白雪公主與七個毒撚》

561 回覆
298 Like 13 Dislike
今晚會繼續加速
希望有人支持下
雖然知有七條友,逐條講實慢,但始終好似有啲拖
繼續 係迪士尼睇你嘅文
誰人又為天使憂愁
加速
今晚會繼續加速
希望有人支持下

啱啱返嚟!
沖完涼打文
喱啲關係持續咗一段時間,當班毒撚見唔到咩成效嘅時候,一係就會想孤注一擲,一係就直接放棄。

去到後尾,放棄咗嘅人,有卓銘、永樂同埋俊希。

其實唔意外,無人願意一直將自己嘅時間投放係一個無可能嘅人身上。

那夠膽問一聲可否 未拒絕我就自量地退後

你有找幸福的自由

放棄,未嘗唔係一個好嘅決定。

自己可以做嘅都做曬,問心已經無愧。

當白雪公主享盡曬所有福利,而只係俾甜頭,無任何責任可言嘅時候.......

毒撚們會好似反對政府咁,企出嚟抗爭。

「白雪呀......其實呢...你...你...」啟明諗咗三日!

無時無刻都好忐忑,出咗手就返唔到轉頭,佢唔想輸,光係諗失敗嘅時候已經覺得痛,所以真係失敗呢......?

毒撚就係咁多嘢諗嘅生物。

最後佢都係唔心熄。

其實呀,佢哋只係驚,驚衰咗又痛又柒,無信心解決到失敗咗嘅尷尬。

佢哋心入面一早已經有答案,只係無人可以安尸慰下佢哋,俾啲信心佢哋。

到最後都係覺得試一試,因為幾日落嚟,已經打定心理準備,算係儲到招大技嘅mp。
有人在線上嗎?
有人在線上嗎?

有人在線上嗎?

加甜
滿足下毒撚可以屌公主嘅希望
在線
睇左3篇已經好多錯字
魔境
泡泡群
重冠

希望巴打留意下
睇起上黎有dd un眼
Btw 加油
「其實....你有無鐘意過我?」啟明終於開口。

但換嚟一陣沈默。

如死氣一般嘅沈默。

「可唔可以俾啲時間我?」白雪公主表明想思考一下。

啟明都明白嘅,又再抱住期待又害怕嘅心情去過喱幾日。

佢相信白雪公主嘅純真無邪。

幾日過後,啟明得到嘅答覆,六隻字:

暫時唔想拍拖
睇左3篇已經好多錯字
魔境
泡泡群
重冠

希望巴打留意下
睇起上黎有dd un眼
Btw 加油

多謝巴打提醒
我會留意下,改下自己不足
我好鐘意喱一種留言,可以俾我知自己仲有咩做得唔夠好
有人在線上嗎?

加甜
滿足下毒撚可以屌公主嘅希望

個人唔係幾識寫甜位
如果劇情需要嘅話會加
雖然知有七條友,逐條講實慢,但始終好似有啲拖

要描寫曬七條友嘅性格唔容易 我盡量簡化曬咁多個人
如果我要再寫深入啲,我諗會再拖
所以我無打算描寫太多人物,主力放係感情同埋劇情上

利申:已經接近中後期
公主病再學埋港女語錄真係笑死
啟明聽到喱個回覆,真係唔知俾咩反應好......

扮大方?同白雪講「無嘢嘅,等你想拍再搵我啦。」咁樣?

定係直接開佢波?「屌你!咁你姐係玩鳩我姐?」

第一樣,佢唔係咩聖人,講唔出咁偉大嘅言詞,佢更加做唔到自己呃自己。

第二樣,咁樣一屌,就收唔返。

佢決定拖其他嘢講,翰輕帶走個話題。

啟明返到去有諗,有分折下成件事,會唔會白雪公主一開始就無諗住同佢一齊?

佢好懷疑。

白雪公主嘅行為係對啟明愛理不理咁,唔似得啟明咁緊張佢,兩者明顯嘅差別一睇就睇得出。

陸陸續續其他人都係軍校度畢業,成功做咗一隻兵。

當成功一齊咗之後,你哋之前所做嘅一切,包括關心呀、傾偈,嗰啲叫做「曖昧」。

而當你失敗咗之後,之前嘅種種,就稱之為「收兵」。
啟明聽到喱個回覆,真係唔知俾咩反應好......

扮大方?同白雪講「無嘢嘅,等你想拍再搵我啦。」咁樣?

定係直接開佢波?「屌你!咁你姐係玩鳩我姐?」

第一樣,佢唔係咩聖人,講唔出咁偉大嘅言詞,佢更加做唔到自己呃自己。

第二樣,咁樣一屌,就收唔返。

佢決定拖其他嘢講,輕帶走個話題。

啟明返到去有諗,有分折下成件事,會唔會白雪公主一開始就無諗住同佢一齊?

佢好懷疑。

白雪公主嘅行為係對啟明愛理不理咁,唔似得啟明咁緊張佢,兩者明顯嘅差別一睇就睇得出。

陸陸續續其他人都係軍校度畢業,成功做咗一隻兵。

當成功一齊咗之後,你哋之前所做嘅一切,包括關心呀、傾偈,嗰啲叫做「曖昧」。

而當你失敗咗之後,之前嘅種種,就稱之為「收兵」。

話口未完又打咗隻錯字
白雪有無剃腋毛腳毛手毛果d
兵全部都係兵
繼續留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞