[揚威國際]呢個youtuber係日本食魚生飯食到俾老細掟碗

560 回覆
31 Like 811 Dislike
就係呢啲職場文化造就一堆御宅族
你想證明佢有錯 咪駁鳩佢囉 駁佢話咁大碗係for單人食囉 係度覆埋呢d無意義廢話唔知做乜
香港係有寫唔可以隨地痾屎吐痰。。。
其實日本人都係皮笑肉不笑多
我只係想講香港閪客何其多,好多人無自知自明姐
唔會,連登愈反愈紅
有啲野無得呃
XG 人骨子裏就係支那基因
對比 2 個 post 個正負評數字 就睇到
普遍兒登仔個腦係點做批判

人地做錯 就大聲咁屌 出言侮辱人地國家
自己做錯 就不停狡辯 抛一大堆理合理化件事
似你講緊廢話多啲,去日本叫碗飯有常識都知係for單人,不過xg人意為自己比錢就係上帝點會理咁多
企係條街唔用手遮住黎撩牙真係好樣衰

最好 人地ft utuber
曲線呃click?
似足中國人
好,以事論事,我覺得佢哋係出到嚟鋪頭,先見到啲野賣哂,因為我都有睇佢哋段片,係會令人咁覺得。而唔係叫野食個時,已經知道得返兩樣野食,先叫兩碗野。

Btw題外話,我去旅行,我一定會問老闆先,如果我有疑問的話。

之後想講,佢哋影老闆個下都好冇禮貌(打咗格都係咁講)

不過咩觀眾就養出咩youtuber,我平時都好鍾意睇佢哋,鍾意佢哋夠mean,但去到日本就最好收斂少少。
睇左5秒
8成無問店主可唔可以拍攝就走左入去
who
咁老細唔講, 叫兩碗同三碗分別係咪好大, 我咪就係以事輪事緊 日本人係呢d規矩位根本唔會縮, 係要你每人一份佢一定出聲, 同埋呢間野係寫明呢碗雙倍特大份大把人會share

影老細係無禮貌呀但又掉碗人地睇menu時又喝鳩人仲突登熄部冷氣趕人, 咁不滿人拍野就一早唔好比人拍啦

好心唔好見到日本人就奶左先啦個老細都好西
日本侵華夠無禮貌啦,借問聲日本道咗歉未?一日未正式道歉,日本仔仲係欠咗我哋中國人!
屌,你唔係唔撚知啲香港人為賺錢可以去到幾盡?個撚個越垃圾越多人睇,事情係真係為教學做傳授學識果班YouTube channels全撚部乞緊食
睇完條片班友都係柒柒地
樓主唔算發癲
如果叫四碗野食,食唔晒,又比你哋屌浪費,唔尊重日本文化
人地唔識中文但都唔係傻架嘛
下下攞個cam影黎影去嘻嘻哈哈盲都睇得出你喺度單打緊人地間鋪啦
個語感係一定feel到架
同小粉黃 不斷搬龍門班撚樣一樣
問題係點自知 係咪每個人入到食肆唔比傾計 拿拿聲食野食完走人先叫自知

踩港撚成日為左咩唔好失禮人 所以set到條界線離哂地
算啦 班撚樣不嬲d 格閪撚到 搬龍門
出到聲就肉酸啦
佢地仲要話要1兜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞