[揚威國際]呢個youtuber係日本食魚生飯食到俾老細掟碗

560 回覆
31 Like 811 Dislike
條短命仔成日懶係有優越感
好似覺得自己屋企有啲錢
見識過少少野就要串下人
去旅行緊係想試多d,呢度食d果到食d,一餐就塞到飽晒咁咪試少好多野。你可以話cheap嘅,另一角度睇都可以話係精明。
開咗幾秒即關,費時增加點點擊率
肯撚定係自己做咗啲柒事cut咗
再屈人無啦啦發脾氣
你睇下cut完都咁撚柒就知未cut係咩情況
係呢到個個日本人都唔講野㗎
平時啲人最鐘意笑女人有咩又唔講清楚要人估,估錯做錯又發脾氣

講真,個老闆落單嗰陣發現佢哋唔係一人一碗,咪開口講囉,最低消費一人一碗咁咪得,唔講但又係度發脾氣,成個女人咁竟然有咁多人撐,日本人真係放屁都香
以為自己邊撚個
冇你會生存唔到?
見到有余德丞已經無興趣睇
連登崇日到仆街

做生意可以亂發脾氣

仲要腦補埋條片入面見唔到既野

試吓換做中韓台
係咪做旅客下下都要跟晒啲規矩先嚟得旅行,不如搞個入境試?

其次又唔係爆場,佢叫之前閪客就姐係唔關一人一碗事啦,咁佢係有閪客呀嘛。如果佢想收工,唔接客咪得,呢個就真係佢自由啦

香港人有大爺態度一回事,條片睇唔出有咩大爺態度老馮做乜做物,一係你舉例子有
又話規矩係一人一碗
但個日本老闆落order一碗之後走左佢
余德丞真係可以當佢第一次去日本
佢上次係07年即係得18歲
應該都係同屋企人去鴨仔團

//原來今次是Dickson自2007年後再到日本旅遊,他接受Topick訪問說:「那麼多年沒有去日本,因為媽媽指有輻射 ,所以就沒有去。今次去日本的原因,因為終於開關,加上香港人很喜歡日本,所以我們就選了日本,不過我們都只是去了四日三夜,行程也十分趕。」//
大把當地人拍日本散步片都冇blur,連大台都係咁,你又點睇
幾件無家教無文化垃圾係咁上下
等睇識日文連登仔問下間鋪班柒頭有無問准拍野同咁偷影人
仲要腦補人地得罪人先

痴撚線

香港人偽善到仆街,唔怪得輸比共產黨
無客又話阻人收檔,有客又話阻住間舖營業
香港人去日本旅行就黎要將自己當太監行步路都要諗下會唔會嘈到日本人
始作俑者講到犯左好大罪咁
佢哋都係叫兩碗飯,講同食耐啲姐
咁就要比人碇碗嫁咩
食飯仲要受氣,幾好食下次都唔會再幫襯
呢間野5/6 年前係秋葉原都有遊客排, 近兩年連日本人自己都唔去話態度差質素差左,有人話唔知係咪換左老細

去過都見到佢寫住兩倍份量個碗唔止大一倍, hit個陣都大把人share同拍片影相, 仲有大胃王會去拍野

你唔信咪自己去一次問下老細可唔可以share囉可能你柒就唔比嘅
農場真係比狗食喎
咁老闆都係要佢地受少少氣姐
大佬 4個人食兩碗 點唔俾人屌啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞