[揚威國際]呢個youtuber係日本食魚生飯食到俾老細掟碗

560 回覆
31 Like 811 Dislike
支持將完整無修剪版放上youtube
自己攞黎柒, 抵比人屌/
個老細根本on9 就算幾嬲我都無見過一間野係咁對客人
仲要一大班崇日撚追撚含屌返自己人轉頭
我真係見唔到佢地做錯D咩 比個老細掟完野發洩完佢地已經特登講野好細聲/唔拍野廢事激到佢
個老細咁唔憂做 唔鍾意做外國遊客生意唔該係門口貼張紙寫到明啦
做人唔好咁短視
唔明呢到啲人點會企拍片者嗰邊 呢兩條友已經唔係第一次咁樣(唔計tvb嗰個啦) 本身啲嘴臉已經唔係好 入到人哋地方最鍾意踩呢樣笑嗰樣 平時喺香港都算啦 去撚到外國都係咁 入撚到人哋餐廳 去撚到人哋國家又話唔鍾意人哋文化 好似繼續做返自己咁 呢一part又真係中國香港人喎
拍嘢都冇咩 但又偷影人 去餐廳又4個人兩碗飯 你知人哋已經唔鍾意你喺餐廳入面嘅舉止行為 但又keep住繼續
成日都想引鳩人哋發火 做多啲唔同嘅行為出嚟 等你哋有內容做片 唔係第一次啦
講真 睇呢啲片我真係寧願你哋去睇笑波子嗰啲 係就係低能 但起碼佢啲片冇影響人 冇教壞人
呢個垃圾Channel出到嚟完全係錯嘅風氣 用嘢食片掩飾 其實不嬲都係做花生片
係 有人出嚟屌佢哋其實喺佢哋角度已經係成功咗 但睇到呢到班柒頭皮咁撚樣都撐真係戇撚鳩
首先個老闆無掟碗
之後佢地亦都唔怨婦
普通到爆最多條日本條唔好禮貌
比樓豬講到打曬大架咁
你老母問:係咪唔撚食架?
你答:係
你就要走喇,仲答唔係做乜9?
你答唔係就坐定定喇
咁樣梗係可以
希望你分到有咩唔同
tvb仔係熱狗
無你諗嘢咁單純一刀切嘅
不過share食不嬲都好唔衛生
有啲日本人真係有咁嘅感覺都唔出奇
都唔只係日本人歐美國家都唔興share
食得40蚊一餐你係香港都係狗喇
40蚊就做大爺?去泰國都做唔到喇
總之就撐中國人啦
中國人不能被欺負
懷疑10個有9個連條片都無睇就屌
咁撚大兜嗌嚟share都唔得?
去旅行都係想少食多餐架啦
個日本仔後尾熄佢地冷氣又點計先?
係你搞清楚先啦 一坐低睇下menu個店主就發脾氣

咁你都撐得落
店長有咩問題
澳牛都有人話staff好nice
有冇諗過人哋對你西係你自己有問題多啲?
係咪上次俾農場告個幾條友?????
人哋兩三點就收工你撚知佢哋四條友吹水吹到幾點?
幫人洗埋碗先走喇最好
咁撚窮就咪鳩去啦
仲要拍片擺埋上yt
嘩你真係好撚肉酸
佢段片得18分鐘仲去埋新宿睇櫻花
你唔係以為18分鐘攪得掂咁多樣嘢呀嘛?
根本弱智
有幾多人睇晒條片

咩掟碗

熄冷氣又係佢地自己ff

店主由頭到尾係衰在 問佢地order 個語氣
其餘乜問題都無

連登仔就繼續發酵到 咩 香港人崇拜日本人......放篤屁都香d etc....
客人嚟食嘢
你老味個店長喺度發脾氣
你覺得冇野咪冇嘢囉
點樣對d 客?

你睇到掟野?

幾多分幾多秒?講黎聽下???

我淨係睇到 惡語氣 問佢地落單,香港茶仔成日有喎
秋葉原 唔係好多出名拉麵咩 利申 少去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞