[揚威國際]呢個youtuber係日本食魚生飯食到俾老細掟碗

560 回覆
31 Like 811 Dislike
係😅
所以d支支周地屙屎都係做返自己 說好的有文化
咁係咪咩規矩都要知曬?做旅客對當地文化冇深入了解都好正常。做錯嘅咪好聲好氣咁講出問題
淨係見到4條友嗶哩吧啦都已經夠煩啦

不過真心係日本做任何野都有種壓力就係好似隨時都會比佢地覺得失禮比佢地黑面 好撚麻煩

除非好似佢地咁厚面皮
以為佢地會會d 好食既餐廳拍片
點知求尻其搵間拍,功課又無點做咁
去睇餐廳評分仲要用google, 睇到都嚇一嚇
感覺佢地都係求其去日本旅行拍下野
你個死賤種
去旅行駛唔駛考埋牌先比去呀
唔係個度生活自然識唔哂幾百萬樣潛規則
鬼佬駛唔駛識揸筷子先黎得香港?駛唔駛學下搭枱文佬先黎香港?
痾屎吐痰唔單止有講 仲罰錢 咁都拉得埋條片一齊講
Google ok啦,tabelog準d不過冇咁方便
你去印度係咪要分左右手食屎同抆屎
垃圾mk仔係咁
根本就係為搏clickrate走去做埋d on9野
如果佢地好似其他人咁入間正常好食餐廳 根本冇人睇
之前都俾人講到明收錢提高食評

重信?
咁個個網都有打手,係睇邊個網少d遮
我食過好多間tabelog 4.3分以上真係間間都好食
可能個老闆咁岩心情麻麻地架姐,我見日本人食飯講野重大聲喇。
所以香港餐廳有每人最低消費係啱
4個人叫2碗野仲要拍片賺錢
無錯 最好旅行前都要考牌 考唔到機票錢當考牌費

係香港文化就輕鬆俾你拍姐
去日本又當自己大爺
佘德承又係成日大支野咁
收皮就啱架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞