[揚威國際]呢個youtuber係日本食魚生飯食到俾老細掟碗

560 回覆
31 Like 811 Dislike
樓主標題黨, 正一垃圾
應該冇人睇 自己上黎炒熱個場
又引一隻崇日狗出黎 理性愛國啦
咪話左呢兩年比人話份量細又差左
𨳒你老母你真係戇撚鳩,你食飯冇問題但問題係你拍嘢。日本好多舖頭唔係好想人做訪問影佢哋。所以一般要拍攝都要得到店主同意,更多嘅係拒絕採訪。依家人哋俾你拍已經好俾面,如果我係店長一早烹咗呢班傻閪走
多數都係阿寶講咩佢附和多,就好似瘦to咁
但算係咁啦
我會覺得睇依d輕鬆片 個youtuber唔識食唔緊要
野好唔好食真係好個人口味
亦因為咁 佢其實無必要做呀保應聲蟲
絕對可以有信心d表達自己嘅諗法
而且佢地方向都唔係專業食評
係輕鬆搞笑氣氛 同埋分享下d美食

不過又可能真係如你所講
可能係佢個人本身對食都無乜諗法
有d人係會咁 你俾乜佢食佢都可能覺得無特別

Matthew同呀保完全兩種人
不過其實如果做得好 都可以好有火花
所以我覺得佢地係可以再磨合下個style
有進步空間 加油
碗飯咁能大 兩個人食一碗有乜問題

落完一碗飯個老闆即走 係咪又溝通問題定日本文化係咁

可能人地本身想落4碗大飯呢 但佢覺得老闆太寸唔落得唔得?

反正班崇日毒能腦補開 諗多人咁多步
依間野十年前已經係日本出晒名係秋記「劣食」之一

GOOGLE まぐろ亭 秋葉原

第一個已經出 まぐろ亭 秋葉原 まずい

住過秋記嘅人都知秋記邊會有野係好食
咁你比左人拍又發脾氣係咪你西呀

崇日狗
見咁多人屌,係未準備要紅。
逢紅必反
人哋有圖有片
你全程9up
護航到咁好肉酸
依家係咪要玩小學雞嘈交?
去到外國餐廳講非當地語言大聲講大聲笑
邊個國家唔會西你面呀傻尻
佢地出到黎唔係話已經賣哂?
見到preview 就唔想睇
睇食日本野緊係睇日本啲 YouTuber 片
最低能係成班有被害妄想,人地賣哂收舖就以為熄冷氣趕佢地走
你見仲大把人撐就知幾多低質觀眾
換左係支那youtuber 咁樣拍片無睇會點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞