[揚威國際]呢個youtuber係日本食魚生飯食到俾老細掟碗

560 回覆
31 Like 811 Dislike
英文
其實鬼佬都係咁拍
人地問准左先拍實有唔同啦
班傻鳩日文又唔識,真係想知佢點撚樣問准店主permission
咁你腦補到咁無得講

我去日本食omakase , 就咁問can picture can take video都明啦
崇日 vs 本土
班友係落單咁講eat eat one one very big
呢d叫日文?
想知佢本身點問准拍攝啦
定係人地以為問影野食 同拍足全程既片係兩回事呀?
如果知你同意你拍片
會唔會又催佢落單食野同熄冷氣呀
似冇協調過
如果佢真係問左店主同意拍片
會唔會左催落單 右熄冷氣趕客
你問得呢句加仲生存緊都得
唔識日文去日本叫野食點會唔得
My camera very big very big

Ok! Ok!
唔好拉埋賤畜泡狗一齊講ok?
又腦補點夠你講

人要西點都西得架啦

個店主連敬語都無講係日本就算咩情況都未見過對客會咁
催落單響條片1:04出現
個店主用google translate出英文問佢地係唔係食野
07:40係拍片幾條友話冷氣都熄埋,佢地字幕都講左
講片入面出現事實都叫腦補?
你都幾撚鳩
仲要死橕到咩程度?
如果人地歡迎佢拍片會出現呢d待遇咩?
唔通平時旅遊飲食節目問哂許可拍片慢慢介紹拍攝
個店主會中途問個主持落單未?唔好講野住落單先啦你地
再唔係等唔切收工
無視佢地拍緊片都照熄冷氣趕客咩
下 你話如果真係同意拍片呀嘛

人地咪一早講左有問囉咁都唔叫腦補呀?

咪話左個店主係用日文問佢地食唔食野, 無敬語
9bothew jfft
香港YouTuber 界兩大毒瘤
我見你地咁多人話係我 我澄清一次 唔係我嚟
呢條友落力過我好多
而家我質疑佢有冇問呀
佢條片有冇影低佢問人呀?
如果冇影到佢有做
又有咁不禮貌待遇,懷疑佢無做有乜問題?
咁你樣樣都要自己估自己腦補有咩好討論

咪講左日本人唔用敬語同客講野已經係西到盡頭

係街一個陌生人都會講敬語啦何況對客

tabelog都有人話個店主態度唔好, 你覺得日本人就一定好nice好有禮物香港人一定係垃圾仲有咩好討論
exactly, 睇開佢地,都覺得 on9。自己都講日本係唔鍾意影相拍片,就要影,自己攞嚟。
原來支那種心態就係尊重別人=去做狗
條片完全唔見啲咩拎permit 掟碗
店主態度閪還閪
我淨係見到四件港燦明知因為咩原因比人閪仲係度單單打打好撚肉酸
同埋四件野個樣幾衰下
呢個日本人算喺日本人入面無咁有禮,但係佢對住呢4件垃圾都算係咁
片又比你哋拍,你哋遲遲唔落單周圍影,嘈住晒,然後問食咩,4個成年人叫兩碗?你話帶住小朋友都算,4個人加埋都百幾二百歲,拍片叫4碗都唔係好多啫
唔係撐個日本人,而係喺香港都唔會咁過份啦吓嘛?4個成年人去叫2個加大飯拍片會唔會cheap咗啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞