[揚威國際]呢個youtuber係日本食魚生飯食到俾老細掟碗

560 回覆
31 Like 811 Dislike
逐格cap 完再crop
唔知佢點問啦,有啲唔鐘意你擺上網或YouTube 㗎,私人欣賞就得
驚輻射就唔好去啦呢條柒頭
愈撈愈霉 呢條友

開始要痴埋d 垃圾到
係咪覺得自己好撚醒
睇文字都覺得youtube 有問題
3個人叫兩個飯
又阻人做生意
你有冇睇條片
00:43個陣 老細問佢地係咪黎食野
即係再之前既時間佢地睇menu睇左好耐
樓主縮返入老母個閪度
我真係唔見有會zoom埋去人到喎
咁撚威 你講廣東話麻
睇你都係無端端比個日本人呼呼喝喝你都
笑住講對唔住嗰啲垃圾毒撚 分分鐘講埋kimochi
我同我老婆冇影過相冇大聲講嘢,一入嚟見我哋遊客落單已經粗聲粗氣
我賣單佢飛張單畀我我先發火
我鬧完就走都冇特別
你班友專搞小店,好仆街
個店主都係正常口氣啫

あのー 就俾你班友譯做喂喂喂,根本口氣就冇咁差
あのー = er... 係出聲等人注意到你

食べない?等同問 你哋嗌唔嗌嘢食

人哋老闆做完佢枱客都閂門,梗係想渣渣林搞惦收工啦
俾班友被害妄想症加鹽加醋話發老脾,想講只係一般小店老闆會用嘅口吻
條片根本見唔到掟碗,你話老闆屌佢哋老母都得啦 根本標題黨嚟
農場後又一力作 想唔紅都難
佢本身屋企大把錢
輕鬆拍吓嘢 903開吓咪又一日
做嘢都真係純粹當勞動下
垃圾頻道,不過鬧都無用,呢啲人自我感覺良好,睇到批評只會笑笑口覺得人地先係垃圾
真係R爆頭點解呢啲人拍片都可以有110k views
成班人喺度on9當有趣 又唔好笑 啲edit又唔係靚 介紹啲地方又冇特別 想知佢地賣點係咩
雖然話粗口係廣東話文化 但睇住佢哋去到外國都仲屌屌聲又嬉皮笑臉咁就覺得好柒 如果坐喺隔籬枱聽到班人咁樣真係唔會想認佢哋係自己人
仲有櫻花嗰part喺人後面笑人落雪真係好撚小學雞 同啲抖音弱智有咩分別 成30歲人仲咁on9
佢哋啲片幾好睇

咪撚道歉呀,我unsubscribe㗎
唔好執著用敬語
老奉一定要敬語咩?小店同食串燒或者街邊檔粗俗少少有咩問題?
問客人講これでいい?都有啦,尤其你果d唔係sell 服務,大型店,仲要講服務速度快招呼人多既小店
唔用敬語一定叫西你係唔係傻撚左,佢間鋪咪一樣GOOGLE 3.5/5分
仲有我又幾撚時有話日本人一定nice? 你呢d咪腦補
我係話從佢班鳩人受到店主既態度,唔覺得佢地似一開始問好左做拍攝呀
你就jer鳩咁就叫腦補
你唔撚識睇前因後果?
問准左做同唔歡迎班人做,店主既態度咁都唔撚識分?
要下下人拍緊片中途叫咪撚拍先叫唔同意?
真係冇必要笑路人
人哋見佢肥醜擺佢上網笑又得唔得?
不過香港好多人buy笑路人嘅,fb有個好多人嘅gp叫咩「好fashion呀你」,都專登影啲路人上嚟笑,大把香港人就係咁低質,佢哋真係覺得冇問題架
成班一事無成既MK仔係咁
呢條片我睇到佢話去日本拍嘢預咗人唔鍾意
都硬係要拍
就有d反感冇睇
不嬲都唔鍾意呢兩條友
爆晒粗就以為自己好好笑咁唔明點解啲人鍾意睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞