[揚威國際]呢個youtuber係日本食魚生飯食到俾老細掟碗

560 回覆
31 Like 811 Dislike
個頻道名太柒,一直都無睇,多謝你推介,真係好柒,好典型港燦
有冇懶人包
唔想撳入去睇
啲comment刷新左我對連燈仔雙重標準了解既新程度
你又知佢地點問個老細
一震人地問可唔可以影碗飯
係咪又學果個大導咁 拎左permit架
去到外國語言不通咪最多問can take video ?

仲會咁specific講影個飯?

不過踩港撚係中意咩都assume左香港人係柒先架啦

野都未叫個老細態度已經西啦
其實有樣野係我推測,就係佢哋提到店入面嘅擺設,應該有指指點點feel
你知有啲人自尊心係比較高
加上佢哋遊客身份,又聽唔明佢地講野
係店主有機會誤會,以為佢地笑緊自己
人地個老世鬼知你班中國人樣影到咁顛咩

要成間野360度無死角連埋客人影哂

落單果時仲要成個cam放哂係側邊
1. 9bothew聲稱有permit拍野
入去之後唔知睇menu太耐定點,冇落單
2. 店主躁底,走來問佢哋可唔可以食嘢,佢地話係,店主之後嬲到掟碗
3. 佢地四個人嗌左2碗飯share,之後一直單單打打個老細(偷影),食評方面應該冇乜問題
另外就係影到啲路人冇blur,尤其zoom近一對情侶摸大髀之類嘅野
餵埋你食啦
*係唔係食嘢
呢幾條老泥仔係好disrespectful
上次農場餐廳已經成條片係咁
拍片大聲喧嘩想營造氣氛(懶好笑)多過真係食野
所以日本老細一黎已經問佢地係咪食野[暗串佢地係食野定係拍片]

不過咁岩上次農場老細本身個底都花
先一面倒撐呢班老泥仔

平時都係咁既閪格
你覺得出國/去到日本會幾有禮貌
又有余德丞份
咪同支那啲後生喺小紅書寫臭香港食肆差唔多
只係識得無限放大店員嘅閪樣
就唔去講吓自己做咗啲乜嘢搞到人哋變閪樣
佢地以為輕鬆有趣
實質又柒又過時
呢間好多年好多youtube同電視都去過影

個個都係咁影架啦

https://youtu.be/a7yaD_kkrTo

十幾年前已經比人拍開
蘇絲黃過晒期啦
我其實係覺得佢地搞得太耐,佢地最後一枱客,係日本其實係要自覺啲一係就快手啲一係做多啲資料
阻到人收工之後單單打打好小家
老實講 佢聲稱拎咗permit先拍 好難夾硬話佢冇就走入嚟拍 佢條片剪出嚟就吹咗幾分鐘水先落單 咁我都覺得正常 如果你話佢係傾咗成幾個字都未叫就有問題 但冇人會知事實係點 4條友叫兩份嘢係唔好睇 但佢哋又可以兜話嗰陣材料唔夠 只不過條片冇講清楚
連登反咁佢地係咪要紅了
你咪又係崇日狗一隻係到講埋日本d on9文化
佢地反唔反都會紅我幫佢加快小小進程姐
事實係咁 但係咁影人冇得拗
但係食個陣先話12 點幾一個客都無

出到去都未夠一點

前後最多係一個鐘嘅事都要咁比人趕咩
係日本客人真係大晒
前面都算 熄冷氣趕人走都唔仆街?
佢唔反枱真係算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞