[揚威國際]呢個youtuber係日本食魚生飯食到俾老細掟碗

560 回覆
31 Like 811 Dislike
咁又唔好講到全部連登仔都係咁,可能我識嘅人比較正常,就算幾個男仔去都唔會做呢啲,最多話呢個女仔幾靚我覺得係嗰班人人品差
你最好唔好去日本添
你收皮啦
咁就呃左你幾個view
睇佢地片,佢地行為根本無問題 如果唔比拍片,店主可以選擇當下唔比佢地拍,而店主無咁做。
4個人食兩碗野,都確係有d 唔好睇,不過睇返碗飯幾大下,一個大男人應該勉強食得哂,所以佢地share 食都理解

佢地影個店主係打左格仔。
咪話去過

秋葉原一係食特大dpn一係食咖哩

早十年開始呢間已經好出名

附近有另一間放題don仲多人去
你咪腦殘囉
快啲del account
樓主明顯打手
出反向曲線標題引人睇
我覺得影下食物相無人會屌佢
但佢地set哂機又搞呢搞路仲唔叫咁
同最緊要係日本餐廳最憎人影佢廚房或影佢個人
有餐廳願意唔代表全部人都願意架嘛

唔明點解咁多人講到比錢仲要受氣咁
比錢真係唔係大哂
如果係大哂咁唔好撚屌啲大陸仔啦
我就唔信一個正常人入去會比人閪

其實我喺餐廳食嘢見到啲2打6喺度set機拍嘢我都覺得佢on99阻住哂啦,何況個日本人識你老鼠咩
好多hit嘅在日YouTuber 都好撚mk
香港人講日本,一係嚟嚟去去重複嗰句:旅行就好,返工不了,一係就憑感覺鳩嗡
其實睇返google評價
唔太見到有人話老闆態度差
大碗就係既 但好多客人都係單點一碗
有評價仲話女客人好多時都剩半碗飯
但人地日本人都無話大碗就share
你話連登仔果然係腦殘
你都係連登仔
你話你自己係腦殘
香港嗰啲有時落場都熄一半燈啦
佢哋仲要答係
人哋梗係掉碗啦
又係34歲dickson yu
唔覺老闆發火係因為四人點兩份問題

覺得更加似係好多呢啲做生意既
其實應該好唔鍾意呢啲utube8 抖音撚
係本身佢地行入去已經令佢着火

都唔撚同
以為有得聽日本人對鬧
淨係影下出面影下環境仲要無客
搞到似森美小儀咁
客人係神先至係on9日本文化喎
師兄係咪搞錯咗少少嘢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞