[揚威國際]呢個youtuber係日本食魚生飯食到俾老細掟碗

560 回覆
31 Like 811 Dislike
而家話影到個廚打埋格都唔得呀嘛

條片佢地都話避開哂d人黎影啦

你就算睇日本人拍youtube都係大頭見哂樣先會打格啦
之前笑台仔六個人叫三碗拉麵 原來香港都有代表仲要咁多人撐 真係笑死人
日本唔係有肖像權咩
似係又有hit rate 啦
呢啲咁撚平嘅舖頭本地人客都夠啦
遊客去食返啲萬萬聲嘅舖頭先叫賑助喇下話
佢地四個咁樣share 人均洗得一千yen都無
賑助
舊片好睇好多
自從加插左dickson yu冇咁好睇
同埋thew條女
你話日本人唔啱 你死喇
弱智唔鍾意去日本拍野,你咪唔好去囉

日本偽影張相都要問人架啦

你咪又係要去奶咁唔鍾意,番大陸拍不如?
日本人嘅話真係可以
你估好似香港咁咁貴租咩
D鬼佬一樣大聲
特別d abc 佢地好唔鍾意受束縛
放低錢就走得,bye
班柒頭 自己嘈,仲要駁咀話電視聲嘈過佢地唔覺有問題

嘩屌你老母入Jazz bar ,d 音樂嘈過我 係咪代表我可以瘋狂大聲傾計講野?

呢d 鄉下仔真係求你咪再出黎 出醜啦
人哋西你要跟住西
大陸9都識用錢大你,呢隻仆街咁撚窮仲咁大支野
其實係
同埋share食係得中港台呢啲先有
你去法國食法國餐看似share 但人哋都係叫一個餸會預返你幾多個人嘅份量整出嚟
當然你消費夠人頭數,例如我四個人叫咗四個唔同餐,跟住大家share 咁樣係ok
但兩碗四個人食真係好肉酸 剩低嗰兩個人係BB仔?
其實嗌三碗加個小菜四個人食可能都OK
條友重要串過馬撚
本身拍嘢就要租場費
一係就阻人收工老闆仲要洗碗
應該係
我地又唔知人地文化係點
香港人覺得無問題 日本人可能覺得無問題

睇吓樓主個禁題幾撚仆街先
香港人最鍾意屌咗香港人先
最鍾意首先踩咗自己人先
係囉,不停飛條片睇佢掟碗嗰刻,前前後後周圍飛都見唔撚到。條片冇就咪撚講啦,冇啲爆嘅嘢唔想睇呢啲濕鳩片呀。
呢間野好似無小菜

得飯+ 湯
港燦同台畜
點解可以咁多正評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞