鹽叔真係傳奇人物

348 回覆
1102 Like 23 Dislike
多大程度嘅關係?

和月俾宏 可以問 集英社
神父 可以問 羅馬教廷
鹽叔 可以問 荼毒室

多大程度嘅關係只有機構有答案。

對於鍾意哲學嘅人,我地唔講%,只講有冇。
所以我地獨立一個個人,只會問有關係定還是冇關係。

咁妳可能會問一部作品唔係應該獨立於作者咩,作品出版後就任由讀者去詮釋啦,作者還有say 嗎?

哲學理論都一樣啦,我講嘅理論同我人生應該割裂,無關係。

咁世界上有冇一種作品係同作者無法割開呢?
熱門post冇份了,正式宣佈鹽叔已贏了
過返一頭半個月復出返嚟
信眾乃念鹽叔創立荼毒室哲普有功,既往不究

諗諗下如果共產黨一開始肯搞哲普,咪唔會咁多爭議囉
是信徒們教我只要做哲普就大晒的
唔好話共產黨 商家佬都唔敢搞哲普啦 笑左
咁就係測試佢係中大有冇勁人撐,如果佢能夠繼續證明佢有高手係後面
搽厚啲遮暇膏就得,問題係如果佢繼續留到教席,即係佢後面果個高手異常厲害
冇 正常推理
好馬就話攬住錫啫
而家係要攬住舊屎,還有機會俾佢連累埋
咁都唔係一流高手?
仲班到晒咩 混水 賤吾 呢班賤種KOL 出post 護航係勁嘅
混水呢班人根本唔係想撐鹽叔啦 佢地只係想荼毒室死
潮流興廢話而已,只係提出一個可能性,發揮吓想像力
Coffee 點計?
完全冇興趣所謂明星KOL d私人嘢
唔得閒睇吓YouTube都要辯論
講得好就睇 講得唔好就唔睇
鍾意咪睇 唔鍾意咪唔睇 嗌交都唔知做乜鳩
大把人玩女人啦,唔可以係女人玩男人既咩
又唔係要聖人,都岸99既
聽講又有新嘢爆
留明
收到風又有妹豬俾人呃
突發,鹽叔又來料,一腳踏三船兼搞有情緒問題受害人
https://lih.kg/3355857
算唔算預言家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞