鹽叔真係傳奇人物

348 回覆
1102 Like 23 Dislike
就正因情感行先過理智先咁多on9要急住移民!醒果班只需鋪定後路就可以係香港慢慢搵錢,唔需要放棄左搵錢嘅黃金時期
點解鹽叔退就咗荼毒室唔係荼毒室

一個球會過咗幾十年之後 可能管理層、球員、甚至球場都唔同晒 但我們都會判斷呢個係同一間球會
三個星期前先同Sammi 出首歌咁威
點知依家就收咗皮
落咗個仔吖嘛.... 咩叫打咗個仔....
無錯 其實一個人嘅業報就自己最終都會受返 咩形式同幾時會受 或者下一世先報係本人自己先知 一般人放長雙眼就得
珍 本身最欣賞佢 覺得佢最真誠討論
點知佢大話連篇 甚至令到女室友墮胎
同埋佢最後篇嘢明顯多咗
咩個名係我諗 荼毒室又係我發起
個人感覺完全係攞尾彩 令荼毒室個名/存在變得好尷
本身你做錯事退出個組織 當然係為大局好
點解會喺呢個情況下 仲會講呢啲嘢
可能係我過份解讀 但希望佢唔好返嚟
係就係 但Youtuber已經係藝人標準 娛樂圈標準
同埋as a 老師本身都有較高嘅道德標準啦
仲要哲學本意求真 佢對自己對大眾都唔真誠 難啲聽佢講經
本身活躍幕前個幾個都做到冇晒心機
原本以為又要靠鹽叔白水撐半年
依家鹽叔咁樣扔個炸彈出嚟,我諗茶毒室唔摺都休室一段好長時間
D哲學撚係咁 最識圍爐拋書包搬龍門 自己所為根本企唔住腳就話乜乜大師都係咁合理化自己
ig留言勁多人撐佢
佢比人屌到仆街都可以繼續youtube 講哲學嫁

現實就係佢面向係大眾唔係小眾, 自此一役知道繼續落去都翻唔到身搵唔到食唔做都好正常

因為對於你呢d 小眾, 你幾鐘意聽都好, he fuckin care
連登仔大把人撐許生啦
個個笑柒Sammi無波,黃心穎有波,所以許生偷食合理 又話明白人
成龍如果唔係有黑歷史,都一定大把連登仔撐食女
所以你唔覺得有人講呢啲說話係好事咩 如果物競天擇 個個都好似你咁做 咁人真係會變蠢 成件事就會好sad
其實多數都係為子女教育而走
非家庭個啲某啲人成日踩界先走
同埋唔係行行係香港先吃香
有啲行業係外國一樣咁好搵
同埋有啲老千係香港呃完就去英國(裝修)
好多因素移民
唔係蠢定醒問題
睇娛樂片睇到人性都冇埋

醒下啦
PTSD .. 再討論會傷害個靈嬰..
成龍俾人追擊左幾廿年wor
屁股真大(拍打聲)
點解(why)選擇後面要括住choice
可能本教科書都係咁樣寫
鹽叔有心詭辯誤導人

咩「大病一場」、「真誠」
其實可唔可以歸類為
老師溝學生妹

原來公私分明呢招
有咁多花式玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞