鹽叔真係傳奇人物

348 回覆
1102 Like 23 Dislike
cls
利己主義存在就代表啱?
佢睇咁多哲學睇屎片㗎
你都on撚鳩,我無話無讀哲學等於白痴仔,我話你係白痴仔係因為你真係白痴仔

特殊學校嘅老師唔係=弱智仔你知未先
咁佢其實翻唔翻到身 咁多死忠
只可以話少年太年輕了
過多幾年佢應該就會發現
成個社會都係對人唔對事
你想要自己搵到答案但就追鳩人咬
如果個女仔係太保係佢老母係佢屋企人,好唔同了
哲學沒有絕對正確/絕對錯嘅存在

幾時開始相對主義代表咗成個哲學
邊個再提件事就係繼續傷害當事人
訓左幾日無追po
其實佢咪又係出軌
究竟有咩咁特別
可以講咁多日
又搞到要退出channel
定係佢想講哲學無得好似理科咁有一條公式
利伸:對哲學唔太熟
痴撚線 結咗婚呃女fans都冇錯
[唔準諗即刻答]鹽叔應否退出荼毒室?
https://lih.kg/3349420

e個post就多人屌鹽,另一邊就相反
世上無新事,你想要咩特別
課金仔就果邊,免費仔就呢邊
講得好好
搵班自己都讀唔掂嘅垃圾走去教人 咪教埋啲垃圾出黎囉
佢叫佢keep住做哲學討論姐 無叫佢做好人
其實如果我係鹽叔,退出荼毒室其實係好事。

靠鹽叔起圍既荼毒室,而家鹽叔退,咁究竟仲係咪荼毒室

Ship of Theseus都冇人提哲普推左咁耐都係呢個程度,佢退出返去教書好過啦,再衰食女都冇事添呀隨時
啲fans完全唔理呢個原因
如果佢係普通人冇人知佢姓乜名乜
講真食幾多女、感情生活幾混亂真係好似佢哋fans咁講,關其他人咩事
唔叫好出名,都叫小有知名度,有知名度就一定有影響力,仲要教書
大把人唱歌所以唔聽老鼠安無咩問題

上邊有講講得最好既係佢 佢唔講會做成我既損失先會care佢講唔講姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞