鹽叔真係傳奇人物

348 回覆
1102 Like 23 Dislike
邪教
網上咁多假新聞
邪教都可以造假新聞啦
洛妹雖然曉得帶眼識人,不過仲有進步空間。。。
禾做左幾十年人,望兩眼就知對家咩料
咁都好過其他"人"唔認錯嘅
不過呢件事唔使咁認真啦
做下戲
禾唯一失敗係嫁左俾你。。。
原來哲學就可以將道德論理拋棄😆
Ig越來越多人撐佢
勁就唔會一鋪清袋(結果論),哲學家既唸野層次同科學家仲有一段距離
社會有責任聲討唔道德嘅事
如果唔係道德敗壞就會影響自己

簡單嚟講就係如果社會覺得出軌冇問題
咁你自己嘅另一半都好易會出軌
讀哲學就係聖人難怪做AV女優都要身家清白啦
講多啲?
公關再好 呢壇野都好難拆架喇

我估咸叔嘅唯一出路係phd grad 依家可以全力衝份paper啦 冇曬其他藉口

然後以佢能力 喺外國教書囉 應該ok嘅
無得翻身做過街老鼠? you sure?
過多幾年先好講啦
成龍、許志安仲撈緊本行 有人屌佢咩?
點解鹽叔就要退出 因為佢係youtuber你地觀眾覺得佢好恰啲?
支持你開返個YouTube Channel 呀
又唔係駁緊我 又唔係應緊主題 九唔撚搭八
咁人生個人選擇同判斷事情對錯又係唔同範疇
人生個人選擇梗係情感行先
你做啲咩可以搵多幾多錢買幾多野呢啲可量化既物質都唔及你自己舒服同開心
條友冇critical thinking學咩人睇哲學
一睇佢個名就知係啲傻鳩亞氏仔毒撚
以為自己睇完荼毒室就變咗哲學家
一知半解識少少扮代表一啲logic都冇
先唔講痴埋鹹叔嗰條女有冇責任
鹹叔傷害自己老婆係鐵一般嘅事實
所以"傷害他人"咪就係唔道德,唔正確嘅行為囉
如果條鹹叔唔係理虧點會道歉兼退出荼毒室
呢條友好似個接受唔到教主有錯誤嘅邪教徒咁
咁撚蠢嘅人都學人護主,不如佢學下最basic嘅logical thinking先啦
成龍、許志安咪一樣被人屌 被人笑
不過佢哋夠厚面皮同埋有資源

鹽叔自己話退出嘅
佢面皮夠厚的話 可以唔走㗎
一係學許志安深潛幾個月,之後另起爐灶
佢抵得住負評 無人吹得佢脹
同意 希望佢之後復出 想繼續睇佢鳩嗡哲學
鹽叔犯嘅過錯仲多添啊

成龍:全世界知佢已婚,女星主動纏上仲想陀佢嘅仔女

許志安:全世界知佢已婚,女星主動接近佢本人同佢老婆,心甘情願做第三者

鹽叔:隱瞞已婚,女室友喺受騙嘅情況先同佢開始,更要為佢墮胎
老婆懷孕期間出軌,女性喺呢段時間明明最需要額外嘅關心同照料,反而遭受背叛
真 偷食同佢工作原來有關係
偷完 唔識講野? 哲學差左?
許志安又係
偷完 唱歌差左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞