鹽叔真係傳奇人物

348 回覆
1102 Like 23 Dislike
鹽濕叔叔

其實鹽叔同毒氣室d洗腦工作都做得幾好 fb實名制下都勁多塞友幫手護主護航
其實荼毒室有佢既價值
有娛樂性得來有野學到
香港人返完工根本冇心機去上lecture咁hardcore
唔覺得咁易有替代品
襯返毒氣室 物以類聚
冇啊特殊學校冇乜替代品㗎
成個channel執柒左佢啦
教壞細路 教左班自以為哲學家既中二病柒頭
呢兩隻就係呢個channel既成品
其實呢d仆街一地都係架啦
只不過係公眾人物爆左出黎咪想整死佢
如果係連登仔晚老友出事
班友又會唔會咁撚落力搞死佢
仆街大話精等天收
男人幾聰明都好,一鳩硬就智商減200
佢又真係成個麻原彰晃咁
啲人仲開口埋口話呢啲係人哋嘅私事,佢自己都po得上嚟社交平台比公眾睇,仲有呢個行為根本就影響埋其他嘅成員仲有成個Channel嘅觀感,咁仲係單純嘅私事???見到啲comment咁樣簡直覺得道德敗壞,甚至見到有啲係女user黎,自己同為女人竟然一啲都唔識同情下女受害者,講啲咁嘅嘢簡直同係受害者傷口上灑鹽無異,真係有撚病
佢自己,其他荼毒室成員都話佢係錯嘅時候
仲有班人覺得佢冇錯
呢班人如果係睇開佢地youtube都可以咁講
真係白睇
不嬲
陳奕迅同林家謙就係例子
唔明你意思係咩 好人同壞人同佢有無吸引力無任何關係
將哲普比喻成特殊學校,咁讀M Phil PhD 就係普通學校?

問題係:你咁樣比喻同時講緊冇讀哲學就係冇讀過書,你好似唔只笑緊哲普,仲笑埋唔識哲學既人

你知世界上有得多%既人冇讀哲學架可?
香港咁多年都少見?中大沙龍大把
可能鹽叔覺得大肚只大病
墮胎都係做治療啫

呢樣我好反感
混淆視聽
條女自己痴埋去鹽叔度
你唔呃鳩人自己單身人地會同你發展?
點估到條友癲到婚都結埋,仲有老婆有bb
有冇影響埋佢正職?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞