鹽叔真係傳奇人物

348 回覆
1102 Like 23 Dislike
索性轉型做邪教組織算啦,哲普到班信徒是非不分對偶像無限包容,女室友俾人玩到落仔都冇人陪咁慘
頂住咁大壓力自揭傷疤想提大家監叔係冇誠信賤男,轉個撚頭見到成班信眾仲繼續支持條仆街,究竟女室友睇到呢啲會係咩心情我完全唔敢想像
成篇嘢有大部份都係講自己為Channel付出幾多,避重就輕咁勁嘔心,人哋為佢墮胎,佢嗰啲所謂道歉嘅字眼輕鬆到以為只係用把口呃咗人兩句咁
真係做到好青年荼毒室本來初心嘅宗旨
珍 係人都知我地連登係真理
我地一聲令下要封殺佢
啲人憑乜唔聽我地講?
佢老豆老母都應該即刻同佢斷絕關係啦講真
否則一律當唔識分善惡
傷害咗啲乜唔係女室友打咩?
我見左邊打埋格
應該係女室友想佢打埋傷害咗啲乜 (即係落仔)?
唔明有咩難想像 自由戀愛世界自己選擇既人自己選擇既路衰左米最多同情你 自己鍾意壞男人我可以俾咩心情你?
如果鹽叔搞嗰個係佢哋老婆佢哋女朋友佢哋個女
如果要落仔冇人陪嗰個係留緊言嘅佢哋
仲講唔講得出呢啲咁撚反智嘅說話
連登係咁,只係講自己想講既方向,聽自己想聽既野。

人地道左歉,退出左,都會揾其他人講既野就代表左佢。

明白左呢個世界係咁,就知堅持講道理係冇用,印象決定一切,情緒就是皇道,所以我而家做對人既野都係最大利益呃飯食下算數。反正受眾要feel good 唔係要解決問題,咁辛苦做乜,我錢又揾多左人又開心左。
大把人睇呢啲當另類娛樂
Ig啲留言癲到
話體諒佢,仲屌其他成員唔攬佢
遲啲可能屌埋鹽叔老婆
話佢滿足唔到鹽叔
先搞到鹽叔被逼要無套中出女室友
一個誠信破晒產嘅人,仲夠膽開口埋口不停提真誠真心,我聽許志安唱唯獨你是不可取替都冇咁撚嘔心🥴🥴🥴
大把人唔知佢乜水

試當真班友咪又係一鳩樣
不如成班連登仔約個時間正反兩方針對咸叔單野做一場辯論啦 最好直播 唔好喺到泥漿摔角咁
其實不嬲都係咁 外國啲明星仲亂 咪又係如日中天
佢地唔識搞channel
個個都識少少
個個都做youtuber 啦

Youtuber present 技巧要好高
睇下老高就知
如果佢係你私人老師,你可以咁諗
但佢係YouTube 開channel
佢同鄭秀文合作,有一定知名度
巳經係一個公眾人物
佢點樣做人都會受大眾關注
等於老鼠安咁,應該冇乜人會話只要佢唱歌好聽,背後係點唔關我事
當happykongner死
林家謙又做乜
宜加最諷刺學哲學嘅其中一個「目的/好處」就係令人能夠理性分析,但標榜搞「哲學普及」嘅「好青年茶毒室」嘅好一部分嘅「觀眾」,響呢單野嘅理性分析能力仲衰過一般人
至少都唔好繼續撐果條友啦覺得女方慘 同時又覺得鹽叔做既野冇錯 值得被原諒 咁所有野都可以合理化出軌 只要果個人出軌 你就永遠都可以話「人係你自己揀既 你抵死」咁所有野都唔需要再討論啦 你直接blame the victim咪得囉
仲有屎萊姆,達哥
不過都有Ming仔成功返生
一定會出現添啦 遲早既事
Facebook都係勁多盲撐撚,咩係睇佢嘅哲學而唔係睇佢嘅道德冇道德嘅人講嘅野點信呀,on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞