曼谷旅遊討論區(8)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
大家有冇啲豪華啲嘅按摩推介
budget 1k-1.5k 一個人
下個月同老母去
主要想做精油按摩同全身磨砂
Let s relax 或者 靜?
好撚普通,don’t waste time
Fucking expensive
岩岩去完5日,按足5日摩,去左兩次let's Relax,
Let's Relax 環境係就係最舒服、乾淨,按完仲有糯米飯食,
但講姐姐手勢最差係佢,一個就不斷用手肘勁大力咁隊你,
另一個就無食飯咁HI 下HI下, 反而係ASOK 按左間細鋪勁舒服
點解唔去啲本地人去嗰啲?又平咁多!
因為第一次去曼谷,所以諗住去間出名D試下先,同埋佢又可以網上買定
之後另一日就因為行完商場等夜市開,見商場有Let's relax 俾多次機會佢,點知都係按得唔好
divana
曼谷想去水上樂園應該去邊個
想問下有咩推薦
呢間幾好砌,技師幾好有力.一個鐘都係250!
Thai Massage No.1 @Rangnam
02 248 6777
https://maps.app.goo.gl/EJVYRnrPqngGqH1u7?g_st=ic
搞乜鬼泰國空氣差咗成個幾月咁滯
早幾日去左 Chi lom 附近間 De Rest Spa 做左草藥球按摩, 幾正幾舒服
有冇ching 5月5日係曼谷啊?有冇人打算5月5日去Safari park?
臨時有事,book左去唔到。
落咗你名㗎喎,可以改咩?
問左啊,可以改,我係同官網book
oasis 感覺唔錯
有埋專車接送
有冇師兄知現曼谷出竟要幾多時間,明天走,早一排話要超過3小時🙏🏻🙏🏻🙏🏻
前日走, 16點上機, 唔駛4個字攪掂
咁快正正👍🏻👍🏻👍🏻,我明天下午五點半機,三點到應冇問題,第一次
Divana
Oasis
Harrn
幫自己推下先
師兄的資訊很準👍🏻👍🏻👍🏻
早機都係差唔多時間!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞