曼谷旅遊討論區(8)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
好似去咗印度同幼稚園咁
我諗緊去safari world定綠山好
綠山上年去過,safari world就未去過
但係感覺綠山可以同動物互動嘅機會多啲,淨係冇得抱老虎
有冇人依家一個人喺曼谷?
請問有冇人去過 空叻瑪榮水上市場?感覺如何?
見到Google reviews 好似都唔錯 平民大眾化又多野食咁

黎近一條友準備去曼谷
我6-7至7-5係曼谷,可有朋友可以一聚pm我
hkexpress, 機票來回$1253, 冇寄倉行李

另可以這樣理解嗎?第一次坐hkexpress

隨身物品:放得落前面櫈底(重量沒明確限制,唔係運金咁款/太過份就OK),我係帶1部laptop,3kg重,裝laptop的電腦手提袋合尺寸的

手提行李:尺寸跟官網,重量7公斤

隨身物品的重量並不包括在手提行李的7公斤,可以這樣理解嗎?

另手提行李的袋有推介? Cabin Zero classic 44L好用?

thx!!!!
係咪直達kk園
我無月薪100k嘅工offer咖
純粹自己柒咗又唔想嘥咗佢姐
我6月7日第1日到泰國,3點機到,岩你時間嗎?
The One Ratchada 12月去果陣都係好少人,有d本地人連開返都唔知
我12月去都叫八九成鋪有開,jj green直頭得返三檔嘢
呢輪曼谷空氣污染係咪好嚴重?
係咪要戴罩
我得嗰朝得
你6月7日離開泰國?
今日由3點到而家10點無乾過
係呀
我見嗰邊啲氣氛好正咁
有冇玩水順便識泰妹?
毒撚樣識唔到默默抽水
你冇同人講過嘢就期望佢行嚟識你?
有個位scan qr code add line換野飲,我問show girl係唔係add 你個line。佢唔理我
前幾日坐車去到先發現因為潑水節無開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞