[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (8) 幾時先白金到

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
頂佢, 諗住ASHLEY 嗰陣係咁跑就得...唯有之後再解
Any reason makes you say that? Mate
關鍵字: 異度神劍2
賣錢道具
爆左normal
如果想要芝加哥打字機同埋無限火筒炮應該玩專業難度定係hardcore?
https://youtu.be/meH_9xBtzFg

兩隻金蛋可以殺城主
嚴格嚟嚟講
打字機=save point
之加哥打字機=槍
不過講打字機都係講槍

十年前把槍叫chicago typewriter,所以譯名真係打字機。

依家中英文都改咗
我就係等到二週目先解
啱啱打完, 好大壓力, 識避子彈, 勁厚血
點解用金蛋會秒殺?
請問NG+, 個金幣抽獎 TABLE 會唔會改變?
兩睇,無人知Louis 唔等Leon 直接走避唔避得到 Krauser 既追捕
咁可唔可以做掉雞蛋果個任務
RPG打 Krauser 有無優勢?
因為城主其實係對蛋白敏感

應該係遊戲設定,可能係一個小彩蛋
之前有個文件話用金蛋丢城主,其實唔係掉幅畫,係丢城主本人
最好用埋體術先打佢
用普通蛋有冇效?
學平民工作室咁講,舊版只要過到專家模式就可以攞到所有隱藏武器(無rank & 通關時間限制)

然後就可以攞住各種神兵利器花式虐怪玩speed run

新版學咗RE2 開始既挑戰制度,加咗好多挑戰條件先攞到隱藏武器

但問題係新版唔單止難度上被舊版難,仲要通關一次所用既時間係RE2, RE3 既3倍以上

呢點有啲人會覺得可以令隻game襟玩啲,但亦會令部份玩家卻步,只通關一次就放棄餘下既挑戰
嘩屌 用Professional難度玩Ashley落去地下室拎家徽嗰段
先明白有得Autosave係幾咁幸福
上返去嗰時連盞燈都冇埋呀陰功
又學到野了
想問下第三章返村,可唔可以打返第一章隻城主公仔
之前有其他巴打試咗

唔得

啱啱過左全game最恐怖嗰part,重要帶住個立體聲耳機
得自己一個玩好撚驚,要上黎定一定驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞