[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (8) 幾時先白金到

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
用到尾,一定要買
件衫我又覺得 OK, 有 D 曲線幾好睇, 不過把聲真係 Gao 唔撚掂
咁都要課金唔係掛,第2周已經有無限火箭炮比你任炸
The easiest way to get an S+ Rank is to do a fresh playthrough with Special Items unlocked. This means that you'll need to finish the main story in different difficulties first (with any rank) to have them available for purchase.

Special items like Ashley's Armor and Chicago Sweeper can be used in a fresh save after they're obtained, and will not lock you out of an S+ Rank.

S+ 原來可以用Chicago Sweeper
咁如果升埋佢無限子彈其實都唔算難S+?
玩緊二周目easy
都係唔夠錢買
著長裙去鄉下村莊其實好出戲
把聲一開始我都覺得好唔掂
聽聽下到最尾同wesker 嗰段又覺得冇乜問題
See you later
Striker
咁紅旗袍係ada女神嘅特徵呀嘛re6嘅恤衫緊身褲我都ok但係呢件冷衫差咗啲
過完cut scene行前兩步就得,城主會落嚟喺嗰個位trash talk
嗰陣已經可以掟柒佢掟完補兩飛麥林就收工
改爆左dlc果把,ok唔錯,用佢既原因..慳位
鎮暴
貪佢範圍細啲
舊4偷病毒著果套好正
可以
另一個手提炮挑戰就禁用chicaco,但毋須評價,只須通關pro
如果你直接揀「繼續」佢會照計時間
出返main menu先load game就唔會影響
邊啲係bonus weapons?
我記得舊版有場境係地底打村民,有勁多trap
之後有間兩層嘅屋仔,仲要打電鋸佬
新版好似成part冇咗?
其實我覺得都係差㗎喇 不過都未至於敗筆位嘅 始終Ada係Re 4都只係配角 所以影響不大
但係我反而覺得佢最大問題唔係老牛聲 而係冇乜ada feel
唔係範圍大d好咩,好似守屋咁,有時打唔晒
以re2r嗰陣計法,好似手動load返個auto save都當繼續咁計(計死亡、降難度)
所以啲人為咗最快手避免呢個情況係load一次另一個save,再load個auto save
呢集唔知有冇變啦
一週目係商人買個火箭炮話係一次性
係咪射完一炮就賣得,無得整火箭炮子彈?
仲要個演員都做過果套reboot版真人biohazard 嘅Ada wong
下,唔撚係卦,個樣好唔得喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞