[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (8) 幾時先白金到

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
原來CH9 可以直接拎羊頭避左場戰鬥
想問散彈槍用邊把好?
一週目賣野同二週目賣有冇分別?
有咩新散彈槍買就用邊款,最後先出嘅Striker一定係最勁。
但唔同難度賣嘢就有分別。你可以喺一週目輔助難度$3000無限買一堆醫療噴霧然後喺二週目$10000出售(最好有獨角仙嘅吊飾--醫療物品出售價錢+100%)

第一週目玩咗標準做唔到呢樣野了,但如果我二週目轉HC先賣武器,會唔會賣少咗錢?
終於打完第3周目拎左芝加哥打字機 同防毒面具

防毒面具車仔戰有效。
即係辛苦一次就得

我都係睇住攻略來睇出怪位瞄定
恰9手制黨
拎左防毒面具就好易玩 只有油桶 炸彈人 同 轉道要自己瞄
企喺路軌中間嗰個炸彈人都可以自瞄的雞仔頭喺湖中魚怪同埋礦車戰係冇撚用都減唔到傷純用防毒面具玩超輕鬆。
舊BIO 普通人 係靠背/ 開住條片打
有呀
Stun完再送多個手榴彈
炸佢老母

不過入城之後shotgun 嘅需求大左
破盾
無得唔唔轉

舊cv 本身年紀都唔細,第一次配 Ada Wong 已經講緊係1998年既Bio 2 , 佢現在應該已經成5x 歲,把聲仲扮唔扮列Ada 都成問題

只係佢好衰唔衰搵個把聲咁沉既人去配
想問其實把刀使唔使升威力
成日覺得都係攞嚟格擋,定係終結傷害都會高咗?
PC已成最大贏家
公平咩
查到了,舊cv Sally Cahill 今年已經62歲
用住碎顎者,儲錢買防暴
咁係咪留錢後期改勁槍?
蓋歐卡 都可以自瞄?
明明係capcom casting班人嘅問題
一周目all in耐力算啦
不過前期又唔駛完全唔改槍,揀其中一項改然後夠用就OK,唔駛改爆不過就算真係改爆都冇所謂,商人會俾翻九成改造費俾你,如果有商人吊飾就可以攞翻95%嘅錢(好似係)
完來係咁,咁大家睇黎要儲多d金先抽
巴打解左狼尾先?
4個鐘唔知得唔得
我pro 火箭砲玩都要3個半鐘
雖然係assi
但係始終行多好多路

又可能係我 掛住打怪
一有火箭係身就好想鳩轟
等攻略
把刀最大作用就係Parry咋嘛好少真係純用刀狂隊,所以刀嘅威力作用不大純R2終結傷害 (對精英怪一定高傷過你就咁劈,喺地下抽筋然後準備爆歪頭嗰啲必死) 同埋格擋就夠!!
解雞頭可唔可以用芝加哥打字機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞