[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (8) 幾時先白金到

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
正,第二週目一開始啱啱夠160萬
用得
應該唔止?Luis個吊飾係武器售賣+20%
例如10000買番黎,賣比番9000你,+20%即係多1800
咁咪拎番10800?
應該本身係8折呀化應該?
啱啱爆完標準 中間有拎leon火箭炮吊飾
但二週目賣晒身上所有野都唔夠160萬
宜家二週目開專業難度執夠錢再買完鳩衝睇睇拎唔拎到A
但好怕又要再重打一轉 雖然都係鳩射火箭炮
但變相二週目後期要一樣打法再打多次
打巨人打到佢跪低
我用狙打條蟲仲快過跳上去用刀片
2周目16章,賣左幾把槍,岩岩好打到160 萬

而家3周用火箭炮狂掃,順手解唔同商人傾計
boss跪低後,再用R2嗰啲,會受攻擊力影。
完來最後水上電單車可以以玩花式,仲有錢收
狙打弱點3倍攻
大家飾物用咩?
小弟用+30%手槍子彈(特典)
50%綠草(衰妹)
20%體術爆擊
4長得嚟唔多唔少係因為多敵人+要farm
Cv係就真係好實際咁長,打起上嚟應該簡單好多
終於challenge 100%
鐵球殺五個o個個唔特登刷真係解唔到
assisted mode都一下撞唔死
頂 ps5打到第九章開完門 突然彈過熱直接熄埋機 乜re4有嘩食效能
你部機有問題wo
https://youtu.be/pfXQ-EVYqNs
隻game真係收埋好多shortcut
諗番起cv 點解claire 同steve 可以著住短袖係南極走黎走去
想換裝左彈ge槍放左落儲物箱,係咪拎唔番D彈藥?
裝左彈ge槍放左落儲物箱,係咪拎唔番D彈藥?
打雙巨人可唔可以好似第一隻咁小刀片腳?
同埋折翼蝴蝶係咪可以唔買?
1. 總之上左彈就無得拎返出黎, 無論o係唔o係儲物箱都好

2. 印象中一開頭城堡買會送你麥林子彈receipe (你望下有冇, 張紙好似都值7千), 麥林呢D拎黎鎮宅其實幾好, 買完射晒D子彈再放出去都係一個唔錯o既選擇.
如果冇的話你可以考慮下等killer7, 一周目killer7實用少少, 因為佢有紅點鏡. (但滿改蝴蝶加exclusive 會高攻D, 不過好唔準)
好,唔該晒
我解s+個陣冇啦啦解左呢個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞