[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (8) 幾時先白金到

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
一言驚醒
原來只要打咗用番冇打嗰個進度save 都可以
yes有甲先打pro輕鬆好多
反正二週hc入城買完rpg後面都輾住過
好快拎到

打字機3週開pro玩好d,因為要rank A

如果想開ng pro一次過解手炮同打字機
我驚未必夠時間,除非玩到好熟手
我會分開打多週穩陣
打字機算易啦,你拎支無限rpg鳩射就解到
感謝指教挑戰下HC先
你班友仔再玩都係skip架啦
咪同啲吊飾一樣,本身就係for fun+俾啲bonus你過下癮,同埋引你爆多幾次機
有班人係度諗要點樣「刷」個table,磨爛蓆攞到指定嗰個
講真係得貓耳真係有難度

手炮都難 但唔限save次數同評價

慢慢學下避戰扭怪
射擊場先難搞 搞唔掂射擊場
都懶得搞其他
其實真係好累 要standard hc pro 只能ng S+我有少少卻步
補充下,枝野本身叫Thompson submachine gun,就真係由一個姓Thompson嘅美國軍人發明 所以都有人叫佢做Tommy gun
枝槍係賣街嘅,戰後執法嘅FBI之類同美國黑幫都攞好多黎用,據聞槍聲離遠好似打字機聲,所以就戲稱做芝加哥打字機 Chicago typewriter就唔係RE自己作出黎
至於RE新名chicaco sweeper,我估應該係combine咗chicago typewriter+trench sweeper,個發明原意係用黎突破一戰戰壕,不過未整好場仗已經打完
想拎齊冇所謂,但唔好怨呢樣嗰樣
打開機儲得呢啲就預咗係難㗎啦
你覺得煩咪唔好拎,就係咁簡單
Lm
你咪又係分PART 打
不過RE2 敵人少
你拎左無限刀之後 跟住份攻略手殘如我都係試左唔係好多次過到
容錯率極高
RE4 就大檸樂....
敵人多 容錯低到冇朋友
唔知會唔會update放寛下
岩岩打完畫廊 (有冇SKIP但係橋上面慢慢清怪冇人搞到我後面)
打藍火盔甲前就儲到200萬

NORMAL > HARD
當然有賣鳩晒D武器
其實應該仲可以快D
呢PART 唔算啦
之後番來打KILLER7 王難打到
如果拎bonus氣戾而成隻game棄晒,咁唔係「集郵」?
等俾錢買dlc解鎖或者開修改器
我first run normal之後second run hc完已經有少少累re4太長 我諗攞白金條路要好耐
另一方面睇
Re4內容太豐富冇咁易speedrun到
一日真係唔係太多時間打,呢下慘
真 就算放假 一日一full game run都係極限
DLLM 個鐘 PS4 冇得SKIP
今次拎張紙唔同左時間
定係有幾個固定你可以CHOK
似似都唔同我爆咗兩次機兩次都唔同
easy normal 11:04
hc pro 7:00
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞