[PS/XB/PC] Resident Evil 4 Remake (8) 幾時先白金到

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Resident Evil: Welcome to Raccoon City Ada Wong
本身套戲都爛片
係射完之後成個炮會喺你公事包裏面消失咗你當成支火箭炮就係子彈
睇片先知克勞瑟少校原來係黑暗面編年史Leon個戰友黎
會幫你ko再生者
今集都有提過哈維爾行動算係小小fan service
有冇話邊個boss難打
暫時玩到城堡
早知唔買
所以Ada拎刀吉Leon都冇埋
睇玖零重工條片先知哈維爾作戰係乜
大家覺得Re2 re正d定re4 re
打城主個助手
Re4
應該睇你本身鍾意RE2定RE4多啲
一凍完即刻火箭炮射爆佢啦
地下水道BOSS將佢結冰之後再用火箭炮一嘢轟佢老母就會死了
初見嚟講城主(非教主)應該最呢難打
如果你想挑戰下佢,咁留返嚟打右手,殺佢有獎盃
但我唔知係咪一炮就解決到佢啦,因為佢仲有隻盃係唔用冷凍嚟殺,可能等無限火箭炮先清仲好
其實RE2我好唔滿意Leon同Claire 接近零交流
同埋表裏關重疊
二周目開HC
做番上周miss哂嘅支線任務
去到教堂4章尾救衰妹都啱啱好3粒鐘
仲有7粒鐘夠唔夠時間拎甲呢
咁樣提法,我覺得完全入咗去remake個正傳內容
可能之後有作品會正式講返/remake埋dc個編

要知道capcom連re2r都唔多提re1嘅劇情,之後uc同dc仲要喺啲問卷神隱晒,好似冇出過咁
有咩
諗起今集冇咗匿落啲垃圾箱,不過就好早期已經有得匿櫃
做乜要三個鐘咁耐

兩個鐘夠出村

你玩敵全滅?
係喎仲有呢part,變咗去ashley嘅戲份
唔怪得今集ada個戲份感覺仲少咗
我以前都講過,冇真表裏搞到打4次太重複
如果佢而家嗰種設計其實打表男、裏女已經夠(又或者倒返轉)

而家佢設計做4次,正常人可能會打表男、裏男
之後除咗早期路線有少少唔同之外,包括埋event係完全一樣嘅
你都知連登都好多人好趕時間唔想重打架嘛,咁樣設計其實真係要扣分
打湖之主死咗幾次
係,呢方面舊版做得好 d, 表關可以留番 d 武器比裡關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞